Η INFINITI στο Pebble Beach

INFINITI - Pebble Beach

Η INFINITI στο Pebble Beach

Η INFINITI στο Pebble Beach
Η INFINITI στο Pebble Beach

 

 

Η INFINITI στο Pebble Beach, με τη θυγατρική της Nissan και το MotorTrend Group να επαναφέρουν την Έκθεση της Ιαπωνικής Αυτοκίνησης, στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Pebble Beach.

 

 

INFINITI - Pebble Beach

INFINITI – Pebble Beach

 

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού της 30ης επετείου της INFINITI. Η φετινή ήταν η δεύτερη ετήσια διοργάνωση του Ιαπωνικού Automotive Invitational (JAI).

 

 

Η JAI αποτελεί μια κορυφαία στιγμή, αφιερωμένη στα επιτεύγματα των Ιαπώνων κατασκευαστών αυτοκινήτων,  στην κουλτούρα και στο μέλλον της καινοτομίας και του σχεδιασμού, που εμπνέεται από την Ιαπωνία.

 

 

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης εκτέθηκαν Ιαπωνικά αυτοκίνητα σε μια γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Παράλληλα έγιναν και παρουσιάσεις από κορυφαία στελέχη του κλάδου.

 

 

Στα σημαντικότερα εκθέματα περιλαμβάνονται το Prince Skyline Sport του 1963, το Nissan CSP 311 του 1966, το Mazda Cosmo Sport του 1967 και το INFINITI Q45 του 1990. Αυτά αντιπροσωπεύουν μερικά από τα σημαντικότερα επιτεύγματα στην πολυτέλεια, τις επιδόσεις, την τεχνολογία, την μηχανολογία, την επινοητικότητα. Επιπλέον, και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...