Η Jeep γιορτάζει τα 80 της χρόνια

Η Jeep γιορτάζει τα 80 της χρόνια

Η Jeep γιορτάζει τα 80 της χρόνια

Η Jeep γιορτάζει τα 80 της χρόνια
Η Jeep γιορτάζει τα 80 της χρόνια

Η Jeep γιορτάζει τα 80 της χρόνια και παρουσιάζει την ειδική συλλεκτική έκδοση ”80th Anniversary”, η οποία θα διατίθεται στα Renegade, Compass, Wrangler και Gladiator.

 

 

Jeep Compass 80th Anniversary

Jeep Compass 80th Anniversary

 

Το 2021 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για την Jeep, η οποία φέτος γιορτάζει τα 80α της γενέθλια. Οκτώ δεκαετίες κατέχοντας ηγετική θέση στα οχήματα 4x4, στην ελευθερία μετακίνησης και στην περιπέτεια. Ο θρύλος της Jeep ξεκινά το 1941 με το διάσημο Willys MB -το πρώτο όχημα 4x4 μαζικής παραγωγής- αναπτύσσεται στην πάροδο των χρόνων μέσω της συνεχούς παρουσίασης νέων μοντέλων και φτάνει μέχρι το σήμερα, με το όνομα Jeep να αποτελεί συνώνυμο των απόλυτων εκτός δρόμου δυνατοτήτων.

 

 

Στην Ευρώπη η 80η επέτειος θα γιορταστεί με σειρά εκδηλώσεων που θα φέρουν το κοινό πιο κοντά στη μάρκα και την κληρονομιά της. Η πρώτη από αυτές είναι η διαδικτυακή παρουσίαση όπου θα αποκαλυφθούν οι συλλεκτικές εκδόσεις “80th Anniversary”, οι οποίες όχι μόνο τιμούν την 80χρονη ιστορία της μάρκας, αλλά συνεχίζουν και μια μακρά παράδοση που ξεκίνησε το 1966, με την πρώτη ειδική σειρά μοντέλων της Jeep.

 

 

Οι νέες ειδικές εκδόσεις ”80th Anniversary

 

 

Πρωταγωνιστής του 2021 θα είναι η ειδική σειρά ”80th Anniversary”, μια συλλεκτική έκδοση που θα είναι διαθέσιμη στα Renagade, Compass, Wrangler και Gladiator. Η ειδική σειρά βασίζεται στις πλέον δημοφιλής εκδόσεις των μοντέλων και προσφέρει στο βασικό εξοπλισμό της κορυφαία συστήματα άνεσης και ασφάλειας, αλλά και μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Μετά την παρουσίαση του Renegade ”80th Anniversary” που είναι ήδη διαθέσιμο και στην Ελληνική αγορά, θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες εκδόσεις των υπολοίπων μοντέλων το 2ο τρίμηνο του έτους.

 

 

Παρά το γεγονός ότι κάθε μοντέλο της Jeep έχει το δικό του ξεχωριστό στιλ και χαρακτήρα, η σειρά ”80th Anniversary” θα δημιουργεί μια σύνδεση μεταξύ τους, χάρη σε κοινά στοιχεία, όπως τα καθίσματα με το λογότυπο ”80th Anniversary”, τον εσωτερικό διάκοσμο με τα γυαλιστερά μαύρα στοιχεία, του ειδικής σχεδίασης τροχούς ελαφρού κράματος και βέβαια το σήμα ”80th Anniversary”, με το θρυλικό Willys MB.

 

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...