Η Jeep συνεχίζει να υποστηρίζει τα X Games

Η Jeep συνεχίζει να υποστηρίζει τα X Games

Η Jeep συνεχίζει να υποστηρίζει τα X Games

Η Jeep συνεχίζει να υποστηρίζει τα X Games
Η Jeep συνεχίζει να υποστηρίζει τα X Games

Η Jeep συνεχίζει να υποστηρίζει τα X Games για 19η χρονιά, με τα τελευταία να πραγματοποιούνται στο Aspen, το πλέον διάσημο χειμερινό θέρετρο των Η.Π.Α.

 

Jeep and X Games

Jeep and X Games

 

Για 19η χρονιά, η Jeep επιστρέφει στο χιονοδρομικό κέντρο του Buttermilk Mountain του φημισμένου Aspen, ως ο αποκλειστικός χορηγός μετακινήσεων και των φετινών χειμερινών X Games. Τα χειμερινά X Games αποτελούν μια από τις πλέον εντυπωσιακές αθλητικές διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, συγκεντρώνοντας τους λάτρεις των σπορ και της περιπέτειας. Η Jeep, μια μάρκα που είναι συνυφασμένη με την περιπέτεια και τα κορυφαία SUV μοντέλα της, θα υποστηρίξει τη διοργάνωση για ακόμα μια χρονιά, ενώ φέτος για πρώτη φορά ο στόλος των οχημάτων των αγώνων θα περιλαμβάνει και τις νέες εξηλεκτρισμένες προτάσεις της μάρκας με το καινοτόμο Plugin Hybrid σύστημα τετρακίνησης 4xe.

 

 

Τα X Games στο Aspen αποτελούν παράλληλα και ένα πεδίο όπου τα μοντέλα της Jeep μπορούν να ξεδιπλώσουν το χαρακτήρα τους σε διαδρομές που μόνο εξαιρετικά ικανά SUV μοντέλα μπορούν να ανταποκριθούν. Με προηγμένα συστήματα τετρακίνησης, τα κατάλληλα ελαστικά και υπεύθυνη οδήγηση, τα μοντέλα της Jeep είναι η αγαπημένη επιλογή των επισκεπτών του Aspen, το οποίο αποτελεί το πλέον φημισμένο και κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο στις Η.Π.Α. Σε υψόμετρο 2.438μ. η μικρή πόλη συσσωρεύει κάθε χειμώνα διάσημους από τον επιχειρηματικό χώρο και τις τέχνες, ενώ κατά τη διάρκεια των X Games εστιάζει πάνω του τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης οι αθλητές αγωνίζονται σε πλήθος αγωνισμάτων που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων και αγώνες ταχύτητας και επίδειξης με snowmobiles.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...