Η Kosmocar Audi αναβαθμίζει το After Sales

Kosmocar Audi

Η Kosmocar Audi αναβαθμίζει το After Sales

Η Kosmocar-Audi αναβαθμίζει το After Sales
Η Kosmocar Audi αναβαθμίζει το After Sales

Η Kosmocar Audi αναβαθμίζει το After Sales προσφέροντας στους πελάτες της μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας και ευκολίας.

 

Kosmocar Audi

Kosmocar Audi

 

Οι νέες υπηρεσίες είναι πλήρως εναρμονισμένες με την επιστροφή της οικονομίας και της καθημερινότητας σε μία «νέα κανονικότητα». Μάλιστα ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στους κανόνες υγιεινής και ατομικής προστασίας.



Συγκεκριμένα, στη διάθεση των κατόχων μοντέλων της Audi είναι άμεσα οι εξής υπηρεσίες, στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar:



Pickup & Delivery

Η παραλαβή για το service και επιστροφή-παράδοση του οχήματος, γίνεται στο χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης. Αυτό γίνεται με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή του.



Online Service

Ο πελάτης ενημερώνεται με sms και αποκτά πρόσβαση online για ενημέρωση για τις επιπλέον εργασίες που ενδεχομένως προκύψουν κατά τον έλεγχο στο συνεργείο και το κόστος αυτών και δίνει τη σχετική έγκριση.



Clean Plus

Καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων (μπαταρία, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων, ελαστικά, φρένα – τακάκια και δισκόπλακες – και χειρόφρενο).



Κοινός παρονομαστής όλων των υπηρεσιών είναι η ασφάλεια, η κορυφαία εξυπηρέτηση, η άνεση και η ευκολία την οποία η KosmocarAudi θέλει να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της.



Περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα ή στο διαδίκτυο.

 

Η σχετική ιστοσελίδα της KosmocarAudi στην οποία μπορείτε να δείτε σχετικά είναι η εξής: www.audi.gr/gr/web/el/service/audinewinnovativeservices.html


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...