Η LeasePlan επιστρέφει στο περιβάλλον

Η LeasePlan επιστρέφει στο περιβάλλον

Η LeasePlan επιστρέφει στο περιβάλλον

Η LeasePlan επιστρέφει στο περιβάλλον
Η LeasePlan επιστρέφει στο περιβάλλον

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40.000 αυτοκινήτων στους ελληνικούς δρόμους, η LeasePlan επιστρέφει στο περιβάλλον υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων.

 

LeasePlan - We4All

LeasePlan – We4All

 

 

Η περιβαλλοντική βιωσιμότητα αποτελεί, άλλωστε, στρατηγική προτεραιότητα για τη LeasePlan, η οποία έχει δεσμευτεί σε παγκόσμιο επίπεδο για καθαρές μηδενικές εκπομπές ρύπων (net zero tailpipe emissions) από τον συνολικό χρηματοδοτούμενο στόλο της έως το 2030.

 

 

Σε συνεργασία με τη We4All, η LeasePlan ανέλαβε τη δενδροφύτευση του Ποικίλου Όρους, του Υμηττού και την αποκατάσταση περιοχής στη Βόρεια Εύβοια που επλήγη από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Συνολικά φυτεύτηκαν 6.000 δενδρύλλια και στη Βόρεια Εύβοια δόθηκε έμφαση σε είδη που είναι άμεσα παραγωγικά, όπως τα καρποφόρα δέντρα, προκειμένου να ενδυναμωθεί η τοπική κοινωνία και οικονομία που δοκιμάστηκε από τις συνέπειες των πυρκαγιών.

 

 

Οι εργαζόμενοι της LeasePlan, ως ενεργά μέρη αυτής της προσπάθειας, είχαν την ευκαιρία να συμβάλουν κι αυτοί, συμμετέχοντας με τα παιδιά τους στη δενδροφύτευση στο Ποικίλο Όρος, στην περιοχή του δήμου Φυλής.

 

 

Τα 6.000 δέντρα αναμένεται να απορροφούν 132.000 κιλά διοξείδιο του άνθρακα κάθε χρόνο και να απελευθερώνουν 702.000 κιλά οξυγόνου στην ατμόσφαιρα.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...