Η Mazda North America παρουσίασε το Mazda CX-50

Mazda CX-50

Η Mazda North America παρουσίασε το Mazda CX-50

Η Mazda North America παρουσίασε το Mazda CX-50
Η Mazda North America παρουσίασε το Mazda CX-50

 

Η Mazda North America παρουσίασε το Mazda CX-50, το ολοκαίνουριο SUV, που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την αγορά της Βόρειας Αμερικής.

 

Mazda CX-50

Mazda CX-50

 

Θα είναι το πρώτο μοντέλο της Mazda που θα κατασκευαστεί στο νέο εργοστάσιο της Mazda Toyota Manufacturing (MTM) στο Huntsville της Αλαμπάμα.

 

 

Η παραγωγή του Mazda CX-50 αναμένεται να ξεκινήσει στην MTM τον Ιανουάριο του 2022. Η MTM είναι μια κοινοπραξία 50:50 μεταξύ των δύο κατασκευαστριών αυτοκινήτων με ετήσια παραγωγική ικανότητα 300.000 αυτοκίνητα (150.000 έκαστη). Η MTM ιδρύθηκε ως μέρος της ευρύτερης συνεργασίας Mazda-Toyota, που περιλαμβάνει την κοινή ανάπτυξη τεχνολογίας για ηλεκτρικά οχήματα, συνδεδεμένα αυτοκίνητα και προηγμένα συστήματα ασφάλειας.

 

 

Το Mazda CX-50 θα προστεθεί στην γκάμα των ΗΠΑ πάνω από το Mazda CX-5. Βασιζόμενο στην πλατφόρμα των Mazda3 και Mazda CX-30, θα τροφοδοτείται αρχικά από έναν από τους δύο βενζινοκινητήρες Skyactiv-G 2.5 και αργότερα θα ακολουθήσει ο εξηλεκτρισμός του. Διαθέτει το τελευταίο σύστημα i-Activ AWD και το Mazda Intelligent Drive Select (Mi-Drive), το οποίο προσφέρει διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης για διάφορες συνθήκες. Το κομψό αλλά δυναμικό εξωτερικό του Mazda CX-50 τονίζει τις αναβαθμισμένες off-road δυνατότητές του, ενώ η διάταξη και η ποιότητα της καμπίνας – η οποία διαθέτει πανοραμική ενσωματωμένη ηλιοροφή, μια πρωτιά για τη Mazda – αποδεικνύουν τη διαρκή έμφαση που δίνει η μάρκα στην υψηλής ποιότητας εμπειρία οδήγησης.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...