Η Nissan σταθερά κατά του COVID-19

Η Nissan σταθερά κατά του COVID-19

Η Nissan σταθερά κατά του COVID-19

Η Nissan σταθερά κατά του COVID-19
Η Nissan σταθερά κατά του COVID-19

 

Η Nissan σταθερά κατά του COVID-19, με την εταιρεία να επιτρέπει την ελεύθερη χρήση της τεχνολογίας διαχείρισης της θερμοκρασίας του σώματος.

 

 

NISSAN CEC temperature

NISSAN CEC temperature

 

Η Nissan ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα επιτρέψει την ελεύθερη χρήση της τεχνολογίας της για ένα σύστημα διαχείρισης της θερμοκρασίας του σώματος, που δημιουργήθηκε από την Computer Engineering & Consulting Ltd (CEC). Η δωρεάν χρήση βασίζεται στη δήλωση ανοικτής πρόσβασης IP κατά του COVID-19. Σε αυτή, η Nissan εντάχθηκε τον Μάιο του περασμένου έτους.

 

 

Για να βοηθήσει στον έλεγχο της εξάπλωσης του COVID-19, η Nissan χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο την απομακρυσμένη εργασία στις λειτουργίες back-office. Παράλληλα εφαρμόζει λεπτομερή επιτόπια μέτρα ασφαλείας στην παραγωγή και την εφοδιαστική αλυσίδα. Για υπαλλήλους που πρέπει να εργαστούν στις εγκαταστάσεις της Nissan, απαιτούνται μέτρα ασφάλειας και υγείας. Μεταξύ αυτών είναι η απολύμανση χεριών και ο έλεγχος θερμοκρασίας σώματος.

 

 

NISSAN CEC temperature

NISSAN CEC temperature

 

Η Nissan συνεχίζει τον αγώνα

 

 

Στην προσπάθεια βελτίωσης των μέτρων κατά του COVID-19, η Nissan ανέπτυξε ένα σύστημα ικανό να προσφέρει ολοκληρωμένη διαχείριση των δεδομένων που προκύπτουν από τις μετρήσεις της θερμοκρασίας του σώματος και την εν γένει κατάστασης της υγείας. Μάλιστα το εφάρμοσε στα εργοστάσιά της στην Ιαπωνία. Το σύστημα χρησιμοποιεί ένα θερμόμετρο ή μια θερμική κάμερα για την ανέπαφη λήψη μετρήσεων των θερμοκρασιών του σώματος των εργαζομένων. Το τελευταίο καθώς αυτοί εισέρχονται σε μια εγκατάσταση. Στη συνέχεια, οι υπάλληλοι εισάγουν βασικές πληροφορίες σε μια συσκευή tablet. Αυτές καταχωρούνται αυτόματα στο σύστημα μετά τον έλεγχο εξακρίβωσης της ταυτότητάς τους.

 

 

Έτσι μειώνεται τόσο ο αριθμός των πληροφοριών που πρέπει να εισαγάγουν οι εργαζόμενοι, όσο και τα σφάλματα εισαγωγής δεδομένων. Παράλληλα, επιτρέπεται στους επόπτες να διαχειρίζονται με ακρίβεια τις πληροφορίες. Πληροφορίες σχετικά με τη θερμοκρασία του σώματος και την κατάσταση της υγείας των εργαζομένων. Αυτό γίνεται με γνώμονα την ενίσχυση των μέτρων για τη διαχείριση της υγείας τους και την πρόληψη της εξάπλωσης της μόλυνσης στο χώρο εργασίας.

 

 

Η Nissan χορηγεί την άδεια χρήσης της συγκεκριμένης τεχνολογίας, σύμφωνα με τους όρους της Διακήρυξης Ανοικτής Πρόσβασης IP κατά του COVID-19. Υπογράφοντας τη δήλωση, η Nissan συμφώνησε να μην ζητήσει αποζημίωση ούτε να διεκδικήσει κανένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μοντέλο χρησιμότητας, σχέδιο ή πνευματικά δικαιώματα, έναντι οποιωνδήποτε δραστηριοτήτων που στοχεύουν στην καταπολέμηση της πανδημίας.

 

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...