Η Pirelli εφοδιάζει την Αlfa Romeo Tonale

Η Pirelli εφοδιάζει την Αlfa Romeo Tonale

Η Pirelli εφοδιάζει την Αlfa Romeo Tonale

Η Pirelli εφοδιάζει την Αlfa Romeo Tonale
Η Pirelli εφοδιάζει την Αlfa Romeo Tonale

Η Pirelli εφοδιάζει την Αlfa Romeo Tonale με ελαστικά της σειράς P Zero, τα οποία εξελίχθηκαν ειδικά για το νέο μοντέλο της Ιταλικής μάρκας.

 

Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale

 

Η αποκάλυψη της Alfa Romeo Tonale στις αρχές Φεβρουαρίου έφερε στο φως το εντυπωσιακής σχεδίασης νέο μοντέλο, με την παρουσίαση παράλληλα με το στιλ και την τεχνολογία να εστιάζει και στην κορυφαία οδηγική αίσθηση που αυτό θα προσφέρει. Εκτός από τις τεχνικές λύσεις που περιλαμβάνουν στοιχεία από τις Giulia και Stelvio, όπως το καινοτόμο σύστημα πέδησης IBS και η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, η Tonale –όπως και τα δύο παραπάνω μοντέλα- θα εφοδιάζεται με ελαστικά της Pirelli τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εκείνη. Τα P Zero 235/40R20 96V XL με τον κωδικό «AR» που έκαναν την εμφάνιση τους κατά την παρουσίαση, σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να ενισχύουν το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου σε στεγνό, αλλά και βρεγμένο οδόστρωμα.

 

Detail

Detail

 

 

 

Η μέχρι τώρα συνεργασία της Pirelli με την Alfa Romeo έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχημένη και για την εξέλιξη του νέου ελαστικού για την Tonale οι μηχανικοί των δύο Ιταλικών εταιρειών συνεργάστηκαν στενά σε κάθε φάση εξέλιξης του νέου μοντέλου. Οι εκτεταμένες προσομοιώσεις και στη συνέχεια οι εξαντλητικές δοκιμές στο κέντρο δοκιμών της Alfa Romeo στο Balocco, εξασφάλισαν ότι το νέο ελαστικό θα ταιριάζει απόλυτα με το χαρακτήρα της Tonale. Το νέο ελαστικό αναμένεται να εφοδιάζει τις υβριδικές εκδόσεις απόδοσης 130 και 150 ίππων, την diesel έκδοση με τους 130 ίππους, αλλά και την κορυφαία Plugin Hybrid Q4, απόδοσης 275 ίππων.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...