Η Triumph εισέρχεται στους κόσμους Motocross και Enduro

Η Triumph εισέρχεται στους κόσμους Motocross και Enduro - Carmichael

Η Triumph εισέρχεται στους κόσμους Motocross και Enduro

Η Triumph εισέρχεται στους κόσμους Motocross και Enduro - Carmichael
Η Triumph εισέρχεται στους κόσμους Motocross και Enduro – Carmichael

 

Η Triumph εισέρχεται στους κόσμους Motocross και Enduro ανακοινώνοντας πως η ανάπτυξη μιας γκάμας ολοκαίνουργιων μοτοσικλετών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

 

 

Ivan Cervantes

Ivan Cervantes

 

Συμμετέχοντας στην κορυφαία και παγκοσμίου φήμης γκάμα μοτοσικλετών μας, αυτή η ολοκαίνουργια οικογένεια αγωνιστικών MX και Enduro θα φέρει όλη τη μηχανολογική τεχνογνωσία της Triumph στους αναβάτες και τους αγωνιζόμενους παγκοσμίως.

 

 

Αυτό θα συνοδεύεται από μια στιγμή ορόσημο για την Triumph και τον κόσμο των αγώνων MX και Enduro – ένα ολοκαίνουργιο εργοστασιακό πρόγραμμα αγώνων Triumph, και μια δέσμευση για συμμετοχή σε αγώνες πρωταθλήματος κορυφαίου επιπέδου τόσο στις σειρές Motocross όσο και Enduro.

 

 

Σε συνδυασμό με αυτή τη δέσμευση, να αγωνιστεί και να κερδίσει στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος, η Triumph με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι ο παγκόσμιος θρύλος του Motocross Ricky Carmichael και ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Enduro Iván Cervantes έχουν ενταχθεί στην οικογένεια Triumph ως ενεργοί συνεργάτες τόσο στις δοκιμές μοτοσικλετών όσο και στην προετοιμασία για αγώνες.

 

 

Nick Bloor: Διευθύνων Σύμβουλος της Triumph Motorcycles Ltd

 

 

«Η ανακοίνωση σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για τη μάρκα Triumph, στο οποίο όλοι στην Triumph είναι απίστευτα ενθουσιασμένοι που συμμετέχουν. Είμαστε 100% αφοσιωμένοι να επιτύχουμε μακροχρόνιο αντίκτυπο σε αυτόν τον εξαιρετικά ανταγωνιστικό και απαιτητικό κόσμο, με τη μοναδική φιλοδοξία να προσφέρουμε μια νικηφόρα σειρά μοτοσικλετών για μια εντελώς νέα γενιά αναβατών Triumph».

 

 

Ricky Carmichael

 

 

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι συμμετέχω στην οικογένεια Triumph και ακόμη πιο ενθουσιασμένος που συμμετέχω στη νέα τους προσπάθεια στην κατηγορία προϊόντων εκτός δρόμου. Αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία για μένα να συμμετάσχω σε αυτήν την ιστορική μάρκα και νιώθω τιμή και ταπεινοφροσύνη που είμαι μέρος της εξέλιξης και της παρουσίασης των εκτός δρόμου μοτοσυκλετών τους. Το να χτίζω κάτι από το μηδέν είναι κάτι που πραγματικά με ενδιαφέρει σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η αφοσίωση και το πάθος της Triumph να αναπτύξει ένα κορυφαίο προϊόν στην κατηγορία. Όλοι με τους οποίους συμμετείχα σε αυτό το έργο από τους μηχανικούς, τις ομάδες σχεδιασμού, το τμήμα Ε & Α, κ.λπ., έχουν δείξει εξαιρετικό πάθος για αυτό που κάνουν και αυτή είναι μια συνταγή επιτυχίας και κάτι που αγαπώ να συμμετέχω. Όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και αυτό είναι το καλύτερο».

 

 

Ivan Cervantes

 

 

«Μου άρεσαν πολύ οι μοτοσικλέτες της Triumph από όταν ήμουν μικρό παιδί, να τις βλέπω σε ταινίες και στην τηλεόραση. Επομένως, το να δουλεύω με την Triumph από την αρχή αυτού του πρότζεκτ, είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για μένα, όχι μόνο επειδή συνεργάζομαι με μια από τις μεγαλύτερες μάρκες μοτοσικλετών στον κόσμο, αλλά και ως το να είμαι μέρος του να χτιστεί κάτι από το μηδέν. Αποτελεί ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για οποιονδήποτε αγωνιζόμενο! Όπως και εγώ, όλοι με τους οποίους συνεργάζομαι στην Triumph είναι επικεντρωμένοι να κάνουν τις μοτοσικλέτες όσο καλύτερες μπορούν. Ανυπομονώ να δω τις μοτοσυκλέτες να ανταγωνίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ανυπομονώ επίσης όταν μπορώ να βρεθώ σε έναν ντίλερ της Triumph και να ξέρω ότι συμμετείχα σε αυτό το πολύ ξεχωριστό έργο πρότζεκτ».

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...