Η Volkswagen επέλεξε το ADVAN Sport V105

ADVAN Sport V105

Η Volkswagen επέλεξε το ADVAN Sport V105

Η Volkswagen επέλεξε το ADVAN Sport V105
Η Volkswagen επέλεξε το ADVAN Sport V105

 

Η Volkswagen επέλεξε το ADVAN Sport V105 της YOKOHAMA ως ελαστικό στο Atlas Cross Sport GT Concept, που παρουσιάστηκε τον Ιούλιο.

 

ADVAN Sport V105

ADVAN Sport V105

 

Βασισμένο στο Atlas Cross Sport της Volkswagen για την αγορά της Βόρειας Αμερικής, το Atlas Cross Sport GT Concept είναι ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων με κινητήρα TSI 2.0 λίτρων, αποδίδοντας περισσότερους από 300 ίππους. Το πρωτότυπο μοντέλο έχει επανασχεδιαστεί με βάση το εσωτερικό των 5 θέσεων του τρέχοντος μοντέλου παραγωγής, έχοντας πλέον μια διαμόρφωση 4 θέσεων και διαθέτει το εντυπωσιακό χρώμα αμαξώματος «Kingfisher Blue».

 

 

Το ADVAN Sport V105 είναι ένα ελαστικό υψηλών επιδόσεων που αναπτύχθηκε από την βιομηχανία ελαστικών Yokohama, κυρίως για χρήση σε αυτοκίνητα με υψηλή ιπποδύναμη. Το ADVAN Sport V105 έχει σχεδιαστεί για να συμβάλλει στις άριστες οδηγικές επιδόσεις του οχήματος, παρέχοντας παράλληλα ανώτερο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.

 

 

Σύμφωνα με το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης, με την ονομασία YΟΚΟΗΜΑ Transformation 2023 (YX2023), η YΟΚΟΗΑΜΑ στοχεύει στη μεγιστοποίηση των ποσοστών πωλήσεων των ελαστικών της με υψηλή προστιθέμενη αξία, δηλαδή της εμβληματικής σειράς ADVAN, της σειράς ελαστικών GEOLANDAR για SUV και φορτηγά, όπως και λοιπών χειμερινών ελαστικών. Μία από τις βασικές πρωτοβουλίες που υλοποιούνται στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής είναι η τοποθέτηση των ελαστικών ADVAN και GEOLANDAR ως μέρος του εργοστασιακού εξοπλισμού σε νέα αυτοκίνητα.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...