Η WheelSwap βοηθά στην οδική ασφάλεια

Η WheelSwap βοηθά στην οδική ασφάλεια

Η WheelSwap βοηθά στην οδική ασφάλεια

Η WheelSwap βοηθά στην οδική ασφάλεια

Η WheelSwap βοηθά στην οδική ασφάλεια, με τους οδηγούς να μπορούν να δουν τον δρόμο από τη σκοπιά ενός δικυκλιστή.

 

 

Η WheelSwap βοηθά στην οδική ασφάλεια

Ford WheelSwap 

Αυτό γίνεται πραγματικότητα μέσω της εμπειρίας εικονικής πραγματικότητας WheelSwap της Ford.

 

Μετά από σχετική έρευνα που έγινε, ο αριθμός των οχημάτων τύπου van στους δρόμους της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Τουρκίας και της Μ. Βρετανίας αυξήθηκε πάνω από 10% το διάστημα μεταξύ 2013 και 2018, φτάνοντας από τα 23.250.000 στα 25.690.000 οχήματα. Ως εκ τούτου, τόσο τα van όσο και οι μοτοσικλετιστές γίνονται ολοένα και πιο σημαντικοί στην αποστολή προϊόντων.

 

Από τη μεριά της η Ford, θέλοντας να συμβάλλει στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, πάνω από 35 οδηγοί που πραγματοποιούν διανομές με διάφορα οχήματα και εργάζονται στην πόλη του Λονδίνου στην εταιρεία διανομών καταναλωτικών προϊόντων Hermes, έζησαν μέσω της WheelSwap την εμπειρία εικονικής πραγματικότητας. Αυτή τους επέτρεψε να δουν διάφορες καταστάσεις από τη σκοπιά ενός δικυκλιστή ή ενός οδηγού σε εικονικό περιβάλλον.

 

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, το 91% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι προτίθεται να αλλάξει τη συμπεριφορά του στο δρόμο. Μάλιστα, το 70% καταδεικνύει μεγαλύτερη οδηγική ενσυναίσθηση μετά την εμπειρία VR. Επίσης, το 60% των οδηγών και δικυκλιστών που συμμετείχαν άλλαξε τις συνήθειες του στο δρόμο μέσα σε δύο εβδομάδες από τη συμμετοχή του.

 

Πηγή: Ford


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...