Θρίαμβος για το DS E-TENSE FE21

Θρίαμβος για το DS E-TENSE FE21

Θρίαμβος για το DS E-TENSE FE21

Θρίαμβος για το DS E-TENSE FE21
Θρίαμβος για το DS E-TENSE FE21

Θρίαμβος για το DS E-TENSE FE21, με το νέο μονοθέσιο της DS AUTOMOBILES να γράφει ιστορία κερδίζοντας το πρώτο E-PRIX στη Ρώμη.

 

 

DS E-Prix Rome

DS E-Prix Rome

 

Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό E-Prix στο ανανεωμένο και λίγο πιο μεγάλο circuit της Ρώμης. Αυτό πλέον είναι 3.385 μέτρα. Το συγκεκριμένο στην πορεία έγινε ακόμα πιο απαιτητικό για τους οδηγούς, καθώς η βροχή έκανε την εμφάνισή της και έδωσε έναν αυξημένο βαθμό δυσκολίας σε όλη την αγωνιστική δράση.



Ο αγώνας ξεκίνησε πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας. Αυτό καθώς η βροχή δεν επέτρεπε κάτι διαφορετικό. Ωστόσο ο Vergne αποδείχτηκε κυρίαρχος, παραμένοντας πάντα μέσα στο Top 5. Με σύνεση και χρησιμοποιώντας τα ATTACK MODES για να κερδίσει θέσεις κάνοντας αριστοτεχνικές προσπεράσεις και να δει πρώτος την καρό σημαία και πάλι πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας. Με τον JEV να υπογράφει τη 10η νίκη του στη Formula Ε και τη 13η για την DS Automobiles, ολοκληρώθηκε το συγκεκριμένο σκέλος του αγώνα. Ο António Félix Da Costa ανάκαμψε εξαιρετικά κερδίζοντας θέσεις μέχρι την P10, αλλά αφού χρησιμοποίησε το FANBOOST του για μια εξαιρετική προσπέραση, είχε ένα σκασμένο ελαστικό που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει.

 

 

Jean-Eric Vergne

Jean-Éric Vergne

 

Jean-Éric Vergne, Νικητής Αγώνα



«Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας λόγω της βροχής. Αυτό σήμαινε πως σε όλη τη διάρκεια του αγώνα φλερτάραμε με τους τοίχους, αλλά καταφέραμε να επιβιώσουμε μέχρι το τέλος! Είχα μια μεγάλη μάχη με τον Lucas [Di Grassi] και λυπήθηκα που είχε πρόβλημα στο τέλος, αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Είναι ξεκάθαρα πολύ όμορφο το ότι κερδίσαμε τον 1ο αγώνα με ένα νέο αυτοκίνητο. Είναι πάντα δύσκολο να περιγράψεις το συναίσθημα, αλλά αποδεικνύει ότι το αυτοκίνητο είναι γρήγορο και αυτό λέει πολλά για την καταπληκτική δουλειά που έχει κάνει όλη η ομάδα της DS Automobiles».



António Félix da Costa



«Δυστυχώς, η ημέρα δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελα. Ήταν μια από τις μέρες που αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι συνολικά κάναμε μια καλή αρχή με το νέο μονοθέσιο. Είναι ο πρώτος μας αγώνας με αυτό και ο JEV κέρδισε, οπότε ξέρουμε ότι έχουμε ένα γρήγορο πακέτο για το υπόλοιπο της σεζόν».














#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...