Κορυφή για το Peugeot 3008

Κορυφή για το Peugeot 3008

Κορυφή για το Peugeot 3008

Κορυφή για το Peugeot 3008
Κορυφή για το Peugeot 3008

Κορυφή για το Peugeot 3008, με το εντυπωσιακό SUV να καταλαμβάνει την πρώτη θέση των εταιρικών πωλήσεων για το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2020.

 

Peugeot 3008

Peugeot 3008

 

Τα κύρια χαρακτηριστικά που συνετέλεσαν σε αυτή την απόλυτη πρωτιά που έχει επιτύχει το Peugeot 3008 είναι μεταξύ άλλων, το κόστος χρήσης, η τιμή απόκτησης, η αξία μεταπώλησης, το κόστος ασφάλισης καθώς και οι επιδόσεις.



Επιπλέον, το εν λόγω μοντέλο ξεχωρίζει για την μοναδική κομψή σχεδίασή του, την τεχνολογική πρωτοπορία, τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου αλλά και την άνεση στην οδήγηση λόγω εξελιγμένης συνδεσιμότητας.



Στο κλείσιμο του οκταμήνου, το Peugeot 3008 έχει ταξινομήσει 651 μονάδες στο εταιρικό κανάλι πωλήσεων, ενώ με την έλευση των νέων PlugIn Υβριδικών εκδόσεων που επωφελούνται από μηδενικό εταιρικό φόρο για τους χρήστες τους, η εξαιρετική εμπορική πορεία του μοντέλου αναμένεται να συνεχιστεί.






#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...