Κορυφαία διάκριση για το νέο Citroen e-Jumpy

Citroen e-Jumpy

Κορυφαία διάκριση για το νέο Citroen e-Jumpy

Κορυφαία διάκριση για το νέο Citroen e-Jumpy
Κορυφαία διάκριση για το νέο Citroen e-Jumpy

Κορυφαία διάκριση για το νέο Citroen e-Jumpy, με το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο να λαμβάνει τον βαρυσήμαντο τίτλο του International Van of the Year 2021!

 

 

Citroen e-Jumpy

Citroen e-Jumpy

 

Ο ηλεκτρικός κινητήρας του e-Jumpy προσφέρει βελτιωμένη οδηγική ευχαρίστηση και άνεση για τους επιβάτες. Η κατάλληλη ενσωμάτωση των μπαταριών, επιτρέπει στο ë-Jumpy να διατηρήσει όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που το έχουν κάνει σημείο αναφοράς για την κατηγορία.



Με το βραβείο αυτό, αναγνωρίζεται η αυθεντία της Citroen στην κατασκευή επαγγελματικών αυτοκινήτων. Επίσης γίνεται εμφανής η κορυφαία διάθεσή της στην εναρμόνιση της γκάμας των μοντέλων της με τις σύγχρονες επιταγές περί προστασίας του περιβάλλοντος.



Τα κλειδιά επιτυχίας του Citroen e-Jumpy



Το νέο Citroen e-Jumpy προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των εκδόσεων με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Αυτά όσον αφορά το χαρακτήρα, τις διαστάσεις, τον όγκο φόρτωσης και το ωφέλιμο φορτίο. Παράλληλα προσφέρει και την ξεχωριστή άνεση ενός ηλεκτρικού οχήματος.



Ευελιξία



Οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν το εύρος της αυτονομίας που ταιριάζει καλύτερα στις καθημερινές τους ανάγκες. Διατίθενται δύο επιλογές που καλύπτουν την πλειονότητα των επαγγελματικών αναγκών.  230 χιλιόμετρα στον κύκλο WLTP με μπαταρία 50kWh ή 330 χιλιόμετρα με μπαταρία 75kWh. Αυτό το Van κινείται ηλεκτρικά και παρέχει ελευθερία πρόσβασης σε όλα τα αστικά κέντρα. Επιπλέον επιτρέπει μεγαλύτερες περιόδους οδήγησης ανάμεσα στις φορτίσεις.



Οδήγηση



Η άνεση είναι σημαντικά βελτιωμένη για τον οδηγό χάρη στην απουσία θορύβου και δονήσεων. Ο κινητήρας των 100kW μπορεί εύκολα να φτάσει σε τελική ταχύτητα τα 130 χλμ./ώρα. Μάλιστα η μέγιστη τιμή της ροπής είναι άμεσα διαθέσιμη, από την εκκίνηση και χωρίς να χρειάζεται αλλαγές ταχυτήτων. Παρέχει με τον τρόπο αυτό, πλήρη ηρεμία σε ένα έντονο εργασιακό περιβάλλον.



Ευκολία στη χρήση



Το e-Jumpy φορτίζεται εύκολα στο σπίτι, σε ιδιωτικό ή δημόσιο σταθμό φόρτισης ή σε εξαιρετικά γρήγορο κοινόχρηστο σταθμό φόρτισης, στον οποίο μπορεί να φορτίσει το 80% της μπαταρίας μέσα σε μόλις 30 λεπτά της ώρας. Η οθόνη αφής 7″ του e-Jumpy παρέχει μια σειρά πληροφοριών σχετικών με την ηλεκτρική ενέργεια που αφορά στο όχημα, όπως ροή ενέργειας, στατιστικά κατανάλωσης, προγραμματισμό φόρτισης και λειτουργίας του κλιματισμού.



Τα καλύτερα στοιχεία από το Jumpy είναι εδώ



Τίποτα δεν έχει αλλάξει όσον αφορά τις δυνατότητες που κάνουν την καθημερινή ζωή ευκολότερη για επαγγελματίες που χρησιμοποιούν κάποια από τις συμβατικές εκδόσεις του Jumpy. Το e-Jumpy διατίθεται με τρεις εκδόσεις και τρία διαφορετικά μήκη. Το ύψος του στα 1,90 μέτρα εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλους τους χώρους στάθμευσης και το ωφέλιμο φορτίο, αλλά και ο όγκος φόρτωσης που διαθέτει, είναι όμοια με τις εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης: έως 6,6 m3 ωφέλιμου όγκου, ωφέλιμο φορτίο 1.275 κιλά, ωφέλιμο πλάτος 1,25 m μεταξύ των θόλων των τροχών, σύστημα Moduwork κ.λπ. Και όπως κάθε καλό επαγγελματικό όχημα, είναι σχεδιασμένο για επαγγελματίες, με ιδιαίτερη φροντίδα, έτσι ώστε το κόστος χρήσης να παραμένει σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.



Το νέο e-Jumpy είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελία με το όφελος της επιδότησης από τη Δράση ”Κινούμαι Ηλεκτρικά” ύψους 6.117€ (συμπεριλαμβάνεται και το όφελος της απόσυρσης).




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...