Κορυφαία επίδοση για το Hyundai IONIQ 5

Κορυφαία επίδοση για το Hyundai IONIQ 5

Κορυφαία επίδοση για το Hyundai IONIQ 5

Κορυφαία επίδοση για το Hyundai IONIQ 5
Κορυφαία επίδοση για το Hyundai IONIQ 5

Κορυφαία επίδοση για το Hyundai IONIQ 5 στo τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο της Hyundai να παρέχει υψηλά επίπεδα σταθερότητας και χειρισμού.

 

IONIQ 5

IONIQ 5

 

 

Το Ισπανικό περιοδικό αυτοκινήτου και blog δοκιμών km77.com πραγματοποίησε τη δοκιμή με ένα IONIQ 5 που διέθετε μπαταρία 72,6 kWh, 218ps και κίνηση στους πίσω τροχούς. Επιπλέον, τις ζάντες 19 ιντσών του ηλεκτρικού οχήματος (BEV) πλαισίωναν ελαστικά Michelin Primacy 4 σε διαστάσεις 235/55 R19 105W. Με μέγιστη ταχύτητα 80 km/h, το IONIQ 5 αναδείχθηκε ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα που έχουν πραγματοποιήσει τη δοκιμή του km77.com.

 

 

Κορυφαία απόδοση στο test αποφυγής ταράνδου

 

 

Εκτός από την παροχή υψηλών επιπέδων ασφάλειας και μέγιστης άνεσης για τους επιβάτες του, το IONIQ 5 σχεδιάστηκε για ελεγχόμενη και καλά ισορροπημένη οδήγηση και χειρισμό. Με μέγιστη αρχική ταχύτητα 80 km/h, το IONIQ 5 ολοκλήρωσε το τεστ αποφυγής ταράνδου, περνώντας μέσα από τους κώνους γρηγορότερα από αρκετά αυτοκίνητα επιδόσεων άλλων μαρκών που συμμετείχαν στη δοκιμή. Το km77.com ανέφερε ότι το IONIQ 5 «επιταχύνει με πολύ καλό ρυθμό. Ακόμη και με τέσσερα άτομα και φορτίο, κινείται με αρκετή ευελιξία σε όλες τις συνήθεις συνθήκες κυκλοφορίας».

 

 

Σύμφωνα με το km77.com, το IONIQ 5 είναι ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα που έχουν πραγματοποιήσει το τεστ αποφυγής ταράνδου. Η ολοκλήρωση της δοκιμής σε τόσο υψηλή ταχύτητα αποδεικνύει ότι ο εξαιρετικός χειρισμός και η σταθερότητα του IONIQ 5 μπορούν να εξασφαλίσουν ότι οι τροχοί του παραμένουν σταθεροί στο δρόμο.

 

 

Η δοκιμή που πραγματοποίησε το km77.com τράβηξε την προσοχή πολλών ευρωπαϊκών μέσων ενημέρωσης, τα οποία, με τη σειρά τους, αναφέρθηκαν στην επίδοση του IONIQ 5 στο τεστ αποφυγής ταράνδου. Το portal ηλεκτρικών οχημάτων InsideEVs ανέφερε ότι το IONIQ 5 πέτυχε «ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα μεταξύ των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που έχουν δοκιμαστεί μέχρι στιγμής». Συνεχίζει να επαινεί το IONIQ 5 τονίζοντας ότι «ο ηλεκτροκινητήρας του λειτουργεί πολύ ομαλά και εντελώς αθόρυβα».

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...