Νέα γκάμα ελαστικών MICHELIN Wild Enduro Racing

Νέα γκάμα ελαστικών MICHELIN Wild Enduro Racing

Νέα γκάμα ελαστικών MICHELIN Wild Enduro Racing

Νέα γκάμα ελαστικών MICHELIN Wild Enduro Racing
Νέα γκάμα ελαστικών MICHELIN Wild Enduro Racing

 

Η νέα γκάμα ελαστικών MICHELIN Wild Enduro Racing έχει σχεδιαστεί για αγώνες mountain bike και για αναβάτες που αναζητούν τις απόλυτες επιδόσεις.

 

 

Wild Enduro on bike

Wild Enduro on bike

 

Διαθέσιμα σε εκδόσεις για τον εμπρός και τον πίσω τροχό, τα ελαστικά MICHELIN Wild Enduro Racing είναι διαθέσιμα σε διάσταση 29×2.40 για να ταιριάζουν με τα αγωνιστικά ποδήλατα που χρησιμοποιούνται στις κορυφαίες διοργανώσεις αγώνων και από αναβάτες που οδηγούν επιθετικά σε έδαφος τύπου endurο.

 

 

Στόχος της νέας γκάμας είναι να προσφέρει υψηλότερα επίπεδα πρόσφυσης σε δύσκολες συνθήκες χρήσης και να ανθίσταται στις ζημιές που μπορεί να προκληθούν, όταν οδηγείτε στο όριο. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στα μείγματα γόμας MAGI-X DH και Double Defense 4X-Ply, της τεχνολογίας Low Pressure Reinforcement και της τεχνολογίας High Density Puncture Protection, που ενσωματώνονται στην αρχιτεκτονική του σκελετού.

 

 

Wild Enduro front

Wild Enduro front

 

Μείγμα γόμας MAGI-X DH

 

 

Είναι το ίδιο υψηλής πρόσφυσης και ανθεκτικό μείγμα γόμας που χρησιμοποιείται στην γκάμα ελαστικών MICHELIN DH, το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί για να προσφέρει υψηλά επίπεδα πρόσφυσης σε βρεγμένες και στεγνές επιφάνειες πίστας. Επιπλέον, εξασφαλίζει σταθερή πρόσφυση σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών από 5 ° έως 40 ° Κελσίου (41 ° έως 104 ° Fahrenheit).

 

 

Μείγμα γόμας Double Defense 4X-Ply

 

 

Αυτά τα τέσσερα λινά χρησιμοποιούνται στα πλευρικά τοιχώματα, για να αυξήσουν την αντίσταση στις εκδορές και την πλευρική σταθερότητα του σκελετού των ελαστικών, κατά τη διάρκεια στροφών υψηλής ταχύτητας.

 

 

Τεχνολογία Low Pressure Reinforcement

 

 

Αυτή η ενίσχυση στην περιοχή του τακουνιού και του κάτω πλευρικού τοιχώματος έχει δύο πλεονεκτήματα, καθώς όχι μόνο μειώνει τη συχνότητα των διατρήσεων κατά τη λειτουργία του ελαστικού σε χαμηλές πιέσεις, αλλά αυξάνει επίσης τη σταθερότητα του σκελετού για τη διατήρηση της πορείας, σε συνδυασμό με το προστατευτικό λινό που περιελίσσεται γύρω από το τακούνι του ελαστικού. Ενώ, λειτουργεί σε χαμηλές πιέσεις για βέλτιστη πρόσφυση, η βελτιωμένη σύσφιξη και η τεχνολογία καθισμάτων εξαλείφουν την απώλεια αέρα κατά τη σκληρή στροφή.

 

 

Wild Enduro rear

Wild Enduro rear

 

Τεχνολογία High Density Puncture Protection

 

 

Μία ζώνη υψηλής πυκνότητας, τοποθετημένη κάτω από το πέλμα μειώνει την πιθανότητας κοψιμάτων και τρυπημάτων, που προκαλούνται από αιχμηρά αντικείμενα ή προσκρούσεις.

 

 

Εκτός από τα μείγματα γόμας DH, το σκάλισμα πέλματος της γκάμας MICHELIN Wild Enduro έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τις επιδόσεις του ελαστικού, λόγω των εξειδικευμένων σχεδίων στον μπροστινό και πίσω τροχό.

 

 

Το μπροστινό ελαστικό διαθέτει ψηλά και άκαμπτα κεντρικά μπλοκ για να προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση στις στροφές, ανεξάρτητα από το έδαφος, με σειρά ράβδων παράλληλα με τον άξονα κύλισης που ενισχύουν τις επιδόσεις στο φρενάρισμα. Στους ώμους, τα πλευρικά κυβίδια γόμας προσφέρουν προοδευτική συμπεριφορά στις στροφές, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνουν αποτελεσματικά τη λάσπη.

 

 

Τα νέα ελαστικά είναι ήδη διαθέσιμα και μπορούν να αναγνωριστούν πολύ εύκολα από τη συσκευασία τους με τα γραφικά της Racing Line.

 

 

Ελαστικό Διάσταση Βάρος

 

MICHELIN Wild Enduro Front Racing Line 29×2.40 (61-622) 1380g

MICHELIN Wild Enduro Rear Racing Line 29×2.40 (61-622) 1380g

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...