Νέα εποχή για τη Europcar

Νέα εποχή για τη Europcar

Νέα εποχή για τη Europcar

Νέα εποχή για τη Europcar
Νέα εποχή για τη Europcar

 

Η Kinsen Hellas ανακοινώνει την νέα εποχή για τη Europcar στην ελληνική αγορά μέσω της συμφωνίας Franchise με το Europcar Mobility Group.

 

 

Νέα εποχή για τη Europcar

Europcar Mobility Group

 

 

Μέσω αυτής της συνεργασίας, τόσο οι πελάτες της Kinsen Hellas όσο και της Europcar θα απολαμβάνουν υπηρεσίες που θα τις χαρακτηρίζει η υψηλή ποιότητα, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός. Η συμφωνία franchise μεταξύ της Kinsen Hellas και του Europcar Mobility Group τίθεται σε ισχύ από 1 Οκτωβρίου 2021.

 

 

Μέσω της συνεργασίας της με την ηγέτιδα Europcar, η Kinsen Hellas θέτει ως στόχο να εισέλθει στον υψηλά αναπτυσσόμενο κλάδο της ενοικίασης και της μακροχρόνιας λειτουργικής μίσθωσης αυτοκινήτων, καθιερώνοντας την Europcar ως κορυφαία λύση κινητικότητας στην Ελλάδα.

 

 

Οι πελάτες της Kinsen Hellas θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων της Europcar απευθείας μέσω της ιστοσελίδας www.kinsen.gr και του email info@kinsen.gr. Επιπλέον τους παρέχεται η δυνατότητα αγοράς πακέτων allinclusive εκτός Ελλάδας στο παγκόσμιο δίκτυο της Europcar.

 

 

Αντίστοιχα, οι πελάτες της Europcar θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Kinsen Hellas μέσω του ιστότοπου της Europcar www.europcar.com, Μάλιστα θα μπορούν είτε να προβούν σε ενοικίαση αυτοκινήτου είτε να κάνουν κράτηση για υπηρεσία προσωπικού οδηγού στην Ελλάδα.

 

 

Σχετικά με την Kinsen Hellas

 

 

Η Kinsen Hellas προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις χρηματοδότησης και χρηματοδοτικής μίσθωσης. Αυτό για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού διαφόρων εμπορικών σημάτων σε όλη την Ελλάδα. Εξυπηρετεί τόσο εταιρικούς όσο και ιδιωτικούς πελάτες. Πελάτες που αναζητούν μια εναλλακτική λύση έναντι της πλήρους ιδιοκτησίας.

 

 

Διευκολύνοντας τους πελάτες της να αποκτήσουν πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες, στόχος της Kinsen Hellas είναι να συμβάλλει ενεργά στην οικονομική αναγέννηση και ανάπτυξη της χώρας μας. Παράλληλα, έχει θέσει μία σειρά περιβαλλοντικών κριτηρίων για την προώθηση λύσεων φιλικών προς το περιβάλλον.

 

 

Η ίδρυση της Kinsen Hellas είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ μιας ομάδας Ευρωπαίων ιδιωτών επενδυτών και μιας ελληνικής οικογένειας με μακρόχρονη παρουσία στο ελληνικό επιχειρείν. Είναι μια πλήρως ανεξάρτητη οντότητα με σαφές όραμα την εξέλιξή της σε ηγέτιδα του κλάδου.

 

 

Σχετικά με το Europcar Mobility Group

 

 

Το Europcar Mobility Group είναι ο ηγέτης στην αγορά της κινητικότητας. Μάλιστα είναι εισηγμένη στο Euronext Paris. Αποστολή του Europcar Mobility Group είναι να αποτελεί την προτιμώμενη «Εταιρεία υπηρεσιών κινητικότητας». Στόχος της να προσφέρει ελκυστικές εναλλακτικές λύσεις για την ιδιοκτησία οχημάτων με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με την κινητικότητα. Ενοικίαση αυτοκινήτου και ενοικίαση ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, διαμοιρασμός αυτοκινήτων και φορτηγών. Η ικανοποίηση των πελατών βρίσκεται στο επίκεντρο της αποστολής του Ομίλου και όλων των υπαλλήλων του. Μάλιστα αυτή η δέσμευση τροφοδοτεί τη συνεχή ανάπτυξη νέων υπηρεσιών. Το Europcar Mobility Group διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο μαρκών που καλύπτει τις ανάγκες κάθε πελάτη και όλους τους τρόπους χρήσης, από 1 ώρα, μέχρι 1 ημέρα, 1 εβδομάδα ή και περισσότερο.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...