Νέα προϊόντα με κλασικά σχέδια της Nissan

Νέα προϊόντα με κλασικά σχέδια της Nissan

Νέα προϊόντα με κλασικά σχέδια της Nissan

Νέα προϊόντα με κλασικά σχέδια της Nissan
Νέα προϊόντα με κλασικά σχέδια της Nissan

Νέα προϊόντα με κλασικά σχέδια της Nissan από την ομάδα αδειοδότησης προϊόντων της εταιρείας, μιας εταιρείας που πάντα αναζητά τρόπους για να φέρει ενθουσιασμό.

 

Nissan Licensing

Nissan Licensing

 

 

Με στόχο την αναζήτηση ευκαιριών αδειοδότησης από τη μακρά και πλούσια ιστορία της Nissan, η ομάδα της αυτοκινητοβιομηχανίας και οι συνεργάτες της εργάζονται για να προσφέρουν νέα προϊόντα που «επαναπροσδιορίζουν» τα κλασικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της Nissan.

 

 

Ο στόχος είναι να προσφέρουν τα προϊόντα της Nissan σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, με μια δόση ενθουσιασμού ακόμα και από την άνεση του καθιστικού τους.

 

 

Ένα κάθισμα όπως στο αρχικό Z S30

 

 

Η έμπνευση για νέα προϊόντα μπορεί να προέλθει από κάθε λογής μέρη. Η ιδέα για την καρέκλα Z, είναι μόνο ένα παράδειγμα.

 

 

Η συγκεκριμένη καρέκλα, που δημιουργήθηκε από την Nissan και έναν συνεργάτη της, ήταν ένα προϊόν που συνέπεσε με την 50η επέτειο του Z, το 2019.

 

 

«Αυτά τα ορόσημα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να επανεξετάσουμε τα κλασικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά μας», είπε ο Yoshiyuki Kanamori από την ομάδα αδειοδότησης, «και επίσης ένα βασικό μέσο για να αυξήσουμε το ενδιαφέρον για το νέο προϊόν».

 

 

Τα πόδια της καρέκλας σχηματίζουν το σχήμα του λογότυπου Z, ενώ το ύφασμα που χρησιμοποιήθηκε για την ταπετσαρία είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο Z S30, δίνοντάς της αυτή τη γνήσια και μοναδική αίσθηση από το κάθισμα του θρυλικού μοντέλου.

 

 

Μέλη της ομάδας αδειοδότησης, με εμπειρία σε ιστορικά οχήματα της Nissan, συμμετείχαν σε μεγάλο βαθμό σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού. Πρότειναν την προσθήκη μιας πλακέτας που απεικονίζει το έμβλημα του Z, για να ενισχυθεί περαιτέρω η αίσθηση της αυθεντικότητας.

 

 

Ένας πλούτος γνώσεων

 

 

Η ομάδα βρίσκεται πάντοτε σε εγρήγορση για σχέδια που ενσωματώνουν την ταυτότητα της μάρκας Nissan. Για να το πετύχει αυτό, βασίζεται στην τεχνογνωσία κάθε μέλους της.

 

 

Κάποιοι που εντάσσονται στην ομάδα διαθέτουν ένα υπόβαθρο στην αδειοδότηση, τον προγραμματισμό προϊόντων, την ανάπτυξη ή τη διαχείριση έργων, ενώ άλλοι φέρνουν στο τραπέζι μια εργασιακή γνώση πάνω στα αυτοκίνητα της Nissan και την τεχνολογία προϊόντων.

 

 

Τα αποτελέσματα που προκύπτουν από την εργασία τους, συγκροτούν μια σειρά προϊόντων που επαναπροσδιορίζουν τη μάρκα Nissan, με νέους και εφευρετικούς τρόπους.

 

 

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το πιάτο που «λειτουργεί» με το χρώμα της σάλτσας σόγιας, ενός αγαπημένου καρυκεύματος στην Ιαπωνία.

 

 

Όταν η σάλτσα χύνεται πάνω από τις σκαλισμένες εσοχές του λογότυπου GT-R, το τμήμα GT παραμένει μαύρο. Εν τω μεταξύ, το τμήμα R γίνεται κόκκινο, αναπαράγοντας με ακρίβεια τον χρωματισμό του λογότυπου.

 

 

Δημιουργία μόνιμων αναμνήσεων

 

 

Δεν χρειάζεται να οδηγείτε για να απολαύσετε τον ενθουσιασμό από αυτού του είδους τα προϊόντα.

 

 

Με την κυκλοφορία του LEGO GT-R NISMO επισημοποιήθηκε η πρώτη συνεργασία με Ιαπωνικό αυτοκίνητο, στην ιστορία του φημισμένου Δανέζικου κατασκευαστή παιχνιδιών.

 

 

Τώρα, οι λάτρεις της Nissan όλων των ηλικιών μπορούν να διασκεδάσουν, φτιάχνοντας μόνοι τους το εμβληματικό μοντέλο υψηλών προδιαγραφών.

 

 

Η Nissan που βρίσκεται παντού

 

 

Ένα βασικό στοιχείο για να φέρεις τον ενθουσιασμό ενός εμπορικού σήματος στους ανθρώπους είναι η αυξημένη προσβασιμότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα αδειοδότησης εργάζεται για να επεκτείνει την προβολή της μάρκας μεταξύ εκείνων που έχουν μικρή ή καθόλου εξοικείωση μαζί της.

 

 

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι τα ρούχα που διαθέτουν εικονογραφήσεις από την Ιαπωνική εταιρεία σχεδιασμού Swimmy Design Lab.

 

 

Τα περισσότερα σχέδια ενδυμάτων της Nissan, μέχρι πρόσφατα, παρουσίαζαν εικόνες από τα ίδια τα αυτοκίνητα Nissan. Ωστόσο, δεδομένης της δημοτικότητας των μοναδικών εικονογραφήσεων του Swimmy Design Lab, η ομάδα αδειοδότησης τους έδωσε πλήρη άδεια να εκπροσωπούν τη μάρκα με νέους και δημιουργικούς τρόπους.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...