Νέα συνεργασία για το BMW Group

Cooperation for auto

Νέα συνεργασία για το BMW Group

Νέα συνεργασία για το BMW Group
Νέα συνεργασία για το BMW Group

Νέα συνεργασία για το BMW Group, με τον Όμιλο να ενώνει τις δυνάμεις του με τις Qualcomm Technologies και Arriver για την από κοινού εξέλιξη Συστημάτων Αυτοματοποιημένης Οδήγησης.

 

Cooperation for auto

Cooperation for auto

 

Οι εταιρείες υπέγραψαν συμφωνία για μία στρατηγική συνεργασία, η οποία θα επικεντρωθεί στην από κοινού εξέλιξη τεχνολογιών AD επόμενης γενιάς, από τις λειτουργίες του Προγράμματος Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων – New Car Assessment Program (NCAP) μέχρι των Προηγμένων Συστημάτων Υποβοήθησης Οδήγησης Επιπέδου 2 και λειτουργίες Αυτοματοποιημένης Οδήγησης Επιπέδου 3. Η από κοινού εξέλιξη λειτουργιών λογισμικού βασίζεται στην τρέχουσα στοίβα λογισμού Automated Driving της BMW που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά με την BMW iX το 2021, και η οποία θα επεκταθεί περαιτέρω στην επόμενη γενιά μέσω αυτής της συνεργασίας.

 

 

Το Νοέμβριο του 2021 οι εταιρείες ανακοίνωσαν ότι η επόμενη γενιά των Συστημάτων Αυτοματοποιημένης Οδήγησης (Automated Driving) της BMW θα μεταφερθεί στο ενσωματωμένο σύστημα σε τσιπ Snapdragon Ride™ Vision (system-on-chip – SoC) συμπεριλαμβανομένου του Arriver Computer Vision και των υπολογιστικών ελεγκτών SoC της πλατφόρμας Snapdragon Ride Platform την οποία διαχειρίζεται μέσω cloud η πλατφόρμα υπηρεσιών Snapdragon Car-to- Cloud Services.

 

 

Στόχος των προσπαθειών θα είναι η δημιουργία μιας κλιμακούμενης πλατφόρμας για Αυτοματοποιημένη Οδήγηση (Automated Driving) βασισμένης σε μία κοινή αρχιτεκτονική αναφοράς, σε προδιαγραφές αισθητήρων και απαιτήσεις ασφαλείας που έχουν αναπτυχθεί από κοινού, σε ένα σετ εργαλείων προγραμματισμού (toolchain), και τέλος σε ένα κέντρο δεδομένων για αποθήκευση, επανεπεξεργασία και προσομοίωση. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, πάνω από 1.400 ειδικοί θα συνεργαστούν σε μέρη σε όλο τον κόσμο, όπως Γερμανία, ΗΠΑ, Σουηδία, Κίνα, Ρουμανία και στο BMW AD Test Center στην Τσεχία.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...