Νέες λειτουργίες για το My BMW App

Νέες λειτουργίες για το My BMW App

Νέες λειτουργίες για το My BMW App

Νέες λειτουργίες για το My BMW App
Νέες λειτουργίες για το My BMW App

 

Οι νέες λειτουργίες για το My BMW App φέρνουν πρόσθετα οφέλη για τους πελάτες αλλά και νέο περιεχόμενο που ξεχωρίζει.

 

My BMW App

My BMW App

 

Από τον Ιούλιο του 2020 που λανσαρίστηκε, το My BMW App έχει καθιερωθεί σε 46 χώρες σε πέντε ηπείρους ως μία universal διεπαφή που επιτρέπει την αδιάλειπτη επικοινωνία μεταξύ οδηγών, οχημάτων και του ψηφιακού τους κόσμου. Το My BMW App προσφέρει αφενός μία άμεση διεπαφή μεταξύ του οδηγού και του οχήματος, αφετέρου ένα κανάλι επικοινωνίας με τους εμπόρους και τη μάρκα BMW.

 

 

Για παράδειγμα, το My BMW App επιτρέπει την πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικές με την κατάσταση του οχήματος και την αποστολή διευθύνσεων προορισμού από ένα smartphone στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου. Ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού, υπάρχει επίσης δυνατότητα πρόσβασης σε λειτουργίες απομακρυσμένου ελέγχου όπως κλείδωμα και ξεκλείδωμα των θυρών, Remote Horn και Remote 3D. Επιπλέον, το My BMW App προειδοποιεί τον πελάτη όταν κρίνεται απαραίτητη μία υπηρεσία και του επιτρέπει να επικοινωνεί απευθείας με εξουσιοδοτημένο συνεργείο της BMW.

 

 

Το My BMW App περιλαμβάνει τώρα το νέο πεδίο Explore BMW. Εδώ ο χρήστης λαμβάνει τακτικά αποκλειστικό περιεχόμενο από τον κόσμο της BMW, π.χ. σχετικά με νέα προϊόντα, καινοτομίες, θέματα σχεδίασης και εκδηλώσεις, καθώς και υποδείξεις & συμβουλές για την καθημερινή κινητικότητα. Επίσης έχουν προστεθεί ειδικές λειτουργίες για εξηλεκτρισμένα οχήματα.

 

 

Το My BMW App διατίθεται με λειτουργικά συστήματα Apple iOS και Android και οι πελάτες μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από τα Apple App Store και Google Play Store. 

 

 

Νέα χαρακτηριστικά του My BMW App

 

Οι ενημερώσεις έχουν προσθέσει σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά στο My BMW App. Αυτά είναι:

  • Νέο στυλ χαρτών συμπεριλαμβανομένων περαιτέρω λειτουργικών βελτιώσεων για την απεικόνιση χαρτών πλοήγησης. Ενσωμάτωση της λειτουργίας predictive route planning, που παρουσιάζει την κυκλοφορία στην προγραμματισμένη διαδρομή σε πραγματικό χρόνο και επιτρέπει σύγκριση των τιμών καυσίμου.

  • Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν επίσης την απεικόνιση της λειτουργίας απομακρυσμένου ελέγχου A/C. Από τώρα και στο εξής, οι προγραμματισμένες λειτουργίες (εξαερισμός, κλιματισμός ή θέρμανση) και οι χρόνοι που υπολείπονται εμφανίζονται στο My BMW app.

  • Μια νέα λειτουργία επιτρέπει επίσης προγραμματισμό και κλείσιμο ραντεβού για σέρβις, ανέπαφα, εκτός του ωραρίου λειτουργίας του Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή. Το My BMW App υπενθυμίζει στο χρήστη τα προγραμματισμένα ραντεβού και επίσης προσφέρει δυνατότητα πληρωμής online. Αυτή η λειτουργία είναι ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην παροχή ανέπαφων υπηρεσιών.

  • Το Personalised Service Video αυξάνει τη διαφάνεια και προσφέρει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του οχήματος χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία του πελάτη. Οι τεχνικοί σύμβουλοι δημιουργούν ένα εξατομικευμένο βίντεο του οχήματος του πελάτη όπου παρουσιάζεται το αποτέλεσμα ενός τεχνικού ελέγχου – π.χ. Φθορά ελαστικών και τακακιών. Οι πελάτες μπορούν με τη βοήθεια των βίντεο για να αποφασίζουν ποια εργασία θέλουν να πραγματοποιήσουν πλέον του τακτικού σέρβις.

  • Με το νέο πεδίο Explore BMW, το My BMW App προσκαλεί τώρα χρήστες σε 26 χώρες να ελέγχουν τακτικά ενημερώσεις και ενδιαφέροντα άρθρα από τον κόσμο της BMW. Η ευρεία θεματολογία που καλύπτει κάθε τομέα της μάρκας και της κινητικότητας αρχικά περιλαμβάνει άρθρα σχετικά με Νέα Προϊόντα, Σχεδίαση, Τέχνες & Πολιτισμό, ενώ διατίθενται επίσης «How to» οδηγίες για επιλεγμένες λειτουργίες και προϊόντα.

  • Οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν μία χρεωστική κάρτα στις μεθόδους πληρωμής τους και να εξοικονομούν χρόνο κατά τη πραγματοποίηση των μηνιαίων πληρωμών τους (από 05/21, διαθέσιμη μόνο σε ΗΠΑ).

 

Λειτουργίες του My BMW App για ηλεκτροκίνητα

 

  • Το πεδίο Charging – που προσφέρεται ειδικά για κατόχους ηλεκτροκίνητων οχημάτων (με plug-in υβριδικό σύστημα ή αμιγώς ηλεκτρικά) – στο νέο My BMW App περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τις λειτουργίες φόρτισης. Παρουσιάζει με σαφήνεια πληροφορίες με μια ματιά για τη δραστηριότητα φόρτισης, τις φορτίσεις σε εξέλιξη, Scan & Charge, και έλεγχο φόρτισης και ρυθμίσεις κλιματισμού.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...