Νέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio

Νέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio

Νέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio

Νέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio

Νέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio

Νέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio, με τα ανανεωμένα μοντέλα να εφοδιάζονται με μία σειρά τεχνολογικών αναβαθμίσεων κορυφαίου επιπέδου.

 

Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio

Νέο σύστημα πολυμέσων, οθόνη αφής, νέα εργονομία και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης (ADAS) με επίπεδο αυτονομίας 2 είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τις νέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio να ξεχωρίζουν.

 

Νέο σύστημα πολυμέσων

 

Στον κέντρο του πίνακα οργάνων δεσπόζει η νέα οθόνη TFT των επτά ιντσών. Διαθέτει ανανεωμένη διαμόρφωση ώστε οι πληροφορίες να παρέχονται με πιο ευανάγνωστο τρόπο. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζονται οι παράμετροι των συστημάτων αυτόνομης οδήγησης. Στην κεντρική κονσόλα η οθόνη των 8,8 ιντσών είναι πλέον αφής με νέα εμφάνιση και λογισμικό. Έτσι ο οδηγός επιλέγει τις πληροφορίες του συστήματος D.N.A., του κλιματισμού, του ηχοσυστήματος, των συστημάτων ADAS, κτλ. Αν θέλει, επιλέγει τον περιστροφικό διακόπτη που βρίσκεται στην κονσόλα.

 

Εργονομία

 

Η νέα κεντρική κονσόλα φιλοξενεί μεγαλύτερους και πιο εύκολα προσβάσιμους αποθηκευτικούς χώρους. Επιπλέον, υπάρχει και χώρος ασύρματης φόρτισης. Νέος είναι και ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Είναι επενδυμένος με δέρμα, ενώ στη βάση του υπάρχει ένα λογότυπο με την ιταλική σημαία. Ανανεωμένος είναι και ο περιστροφικός επιλογέας μέσω του οποίου ελέγχεται το σύστημα πολυμέσων με ακόμα πιο ποιοτική αίσθηση και ακρίβεια στη λειτουργία του. Τέλος το τιμόνι έχει διαφορετικό υλικό επένδυσης ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού και έχει επανασχεδιαστεί για να φιλοξενήσει τις λειτουργίες που σχετίζονται με την αυτόνομη οδήγηση.

 

Αυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 2

 

Ορίζεται ως η δυνατότητα του αυτοκινήτου να ελέγχει αυτόνομα το γκάζι, το φρένο και το τιμόνι σε δεδομένες συνθήκες, πάντα κάτω από την επίβλεψη του οδηγού, έτσι ώστε να προσφέρονται αυξημένα επίπεδα άνεσης στις μεγάλες διαδρομές.

 

Τα βασικά συστήματα με τα οποία εφοδιάζονται τα μοντέλα είναι τα: Lane Keeping Assist (σύστημα διατήρησης πορείας), Active Blind Spot Assist (ενεργό σύστημα παρακολούθησης τυφλής γωνίας), Active Cruise Control (ενεργό σύστημα διατήρησης ταχύτητας), Traffic Jam Assist and Highway Assist (σύστημα υποβοήθησης σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος και κίνησης στον αυτοκινητόδρομο) και Driver Attention Assist (σύστημα επαγρύπνησης).

 

Υπηρεσίες Alfa Connected

 

Διαθέσιμα είναι μια σειρά πακέτων υπηρεσιών, όπως, τα:

 

-My Assistant, το οποίο επιτρέπει μέσω ενός κουμπιού, ο χρήστης να ενημερώσει το κέντρο εξυπηρέτησης σε περίπτωση ανάγκης.

 

-My Remote, το οποίο επιτρέπει τον έλεγχο από απόσταση μιας σειράς λειτουργιών (κλείδωμα & ξεκλείδωμα θυρών, λειτουργία φώτων, κτλ.) μέσω του κινητού του χρήστη.

 

-My Car, ένα σύστημα που επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί την κατάσταση συντήρησης και λειτουργίας του αυτοκινήτου του ανά πάσα στιγμή.

 

-My Navigation, το προηγμένο σύστημα πολυμέσων που παρέχει πληροφορίες για τη διαδρομή και τις καιρικές συνθήκες σε πραγματικό χρόνο, ενώ ενημερώνει για πιθανούς κινδύνους.

 

-My Wi-Fi, μέσω του συστήματος του οποίου μέχρι και οκτώ συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο internet.

 

-My Theft Assistance, το σύστημα που ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη του οχήματος σε περίπτωση που υπάρξει απόπειρα κλοπής.

 

-My Fleet Manager, μια λειτουργία η οποία προσφέρει σειρά πληροφοριών που αφορούν στη διαχείριση στόλων εταιρικών αυτοκινήτων.

 

Πηγή: Alfa Romeo


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...