Νέο Audi Α3 Sportback

Νέο Audi Α3 Sportback

Νέο Audi Α3 Sportback

Νέο Audi Α3 Sportback
Νέο Audi Α3 Sportback

Το νέο Audi Α3 Sportback είναι ευφυές, εξηλεκτρισμένο, πλήρως συνδεδεμένο και ορίζει εκ νέου την premium compact κατηγορία.

 

Νέο Audi Α3 Sportback

Νέο Audi Α3 Sportback

 



Το 1996, η Audi έφερε μία πραγματική επανάσταση στην αυτοκίνηση. Σε ένα τοπίο που ήταν αναλλοίωτο για χρόνια, με τη σχεδιαστική εξέλιξη και την τεχνολογική πρωτοπορία μάλλον να βρίσκονται σε τέλμα, η Audi ξάφνιασε παρουσιάζοντας το Α3. Έτσι δημιούργησε ουσιαστικά την premium compact κατηγορία. Με το λανσάρισμα της πεντάθυρης έκδοσης, τρία χρόνια αργότερα, η Audi παρουσίασε το πρώτο Sportback concept στην ιστορία. Αυτό συνδύαζε τα καλύτερα χαρακτηριστικά των χάτσμπακ και wagon αμαξωμάτων. Ένα sport μοντέλο με τους χώρους και την πρακτικότητα ενός wagon, σε compact σχήμα. Από τότε μέχρι σήμερα, με κάθε επόμενη γενιά του Α3, η Audi συνέχισε να θέτει τον πήχη στην κατηγορία, ωθώντας την αρχική ιδέα στα σχεδιαστικά και τεχνολογικά όριά της.



Ορίζοντας εκ νέου την κατηγορία



Το νέο Audi A3 Sportback, στην τέταρτη πλέον γενιά του, με ξεκάθαρο sport DNA ορίζει εκ νέου, επανεφευρίσκοντας ουσιαστικά, την κατηγορία που δημιούργησε η ίδια η Audi. Σχεδιαστές και μηχανικοί συνεργάστηκαν χωρίς περιορισμούς και παρουσιάζουν ένα μοντέλο που, 24 χρόνια μετά, κάνει μία δεύτερη επανάσταση. Το νέο μοντέλο φτάνει τους τομείς της συνδεσιμότητας, του εξηλεκτρισμού, της ευφυίας και της προνοητικότητας στα τεχνολογικά όριά τους.



100% Συνδεδεμένο



Το νέο A3 Sportback πέρα από κορυφαία συνδεσιμότητα, προσφέρει και τη δυνατότητα Functions on DemandFoD (Λειτουργίες κατόπιν Παραγγελίας). Ο οδηγός θα μπορεί σύντομα να προσθέτει λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες του, αναβαθμίζοντας τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου.



100% Εξηλεκτρισμένο



Όλες οι προηγμένες τεχνολογίες εξηλεκτρισμού διαθέσιμες στο νέο A3 Sportback. Εκδόσεις mild hybrid 48 V και plugin hybrid, βελτιώνουν τόσο την κατανάλωση όσο και τις επιδόσεις.

 

Side

Side

 



100% Ευφυές



Το αυτοκίνητο επικοινωνεί με τον οδηγό του μέσα από ψηφιακό cockpit, οθόνες αφής, με απλές και online φωνητικές εντολές και στο μέλλον με τη γλώσσα “Hello Audi”.



100% Προνοητικό



Στο νέο A3 Sportback η ασφάλεια έχει αλλάξει επίπεδο, με το αυτοκίνητο να προστατεύει οδηγό και επιβάτες με προηγμένες τεχνολογίες, πριν ακόμα δημιουργηθεί κάποιος κίνδυνος. Πλήθος προνοητικών συστημάτων ασφάλειας στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου.

 

Cockpit

Cockpit

 

Σε δύο εκδόσεις κινητήρων και τρεις εξοπλισμού



Το νέο Audi A3 Sportback λανσάρεται στην Ελλάδα αρχικά σε δύο εκδόσεις κινητήρων και τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, τις Basic, Advanced και S line. Το αυτοκίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο στην έκδοση 30 TFSI, με τον κινητήρα βενζίνης 999 κ.εκ. να συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6-σχέσεων και να αποδίδει 110 PS και την έκδοση 35 TFSI MHEV, με κινητήρα βενζίνης 1.498 κ.εκ. και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων S tronic 7-σχέσεων, με ισχύ 150 PS.



Στην ήδη πολύ πλούσια έκδοση εξοπλισμού Basic, το Audi A3 Sportback 30 TFSI έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 22.430 € ενώ το ίδιο μοντέλο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων S tronic έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 25.690 €. Στην ίδια έκδοση εξοπλισμού, το A3 Sportback 35 TFSI MHEV S tronic έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 28.990 € ενώ το A3 Sportback 30 TDI S tronic, 27.800 €.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...