Νέο Citroen C5 Aircross

Νέο Citroen C5 Aircross

Νέο Citroen C5 Aircross

Νέο Citroen C5 Aircross
Νέο Citroen C5 Aircross

Προσφέροντας μια ασυναγώνιστη εμπειρία άνεσης και ηρεμίας, το νέο Citroen C5 Aircross εκφράζει ακόμα μεγαλύτερο δυναμισμό και διαθέτει ακόμη περισσότερη φινέτσα.

 

Νέο Citroen C5 Aircross

Νέο Citroen C5 Aircross

 

Με περισσότερες από 260.000 πωλήσεις από το λανσάρισμά του στα τέλη του 2018, το C5 Aircross έχει αφήσει το στίγμα του στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των μικρομεσαίων SUV. Αυτό χάρη στην ευρυχωρία, την πρακτικότητά του και, πάνω απ’ όλα, την άνεσή του χάρη στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, που είναι σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Βασισμένο στην εμπειρία της μάρκας, το πολυτελές εσωτερικό είναι μια πραγματική «υπογραφή» για τη Citroën, χάρη στην οποία ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

 

 

Το Νέο C5 Aircross εισάγει μια νέα σχεδιαστική ταυτότητα στο εμπρός μέρος. Αυτό καθώς οι καμπύλες δίνουν τη θέση τους σε πιο «αιχμηρές» και «καθαρές» γραμμές που αποπνέουν περισσότερο δυναμισμό.

 

 

Το Νέο C5 Aircross κοσμείται με μια νέα εκδοχή του λογότυπου της μάρκας. Το συγκεκριμένο σταδιακά αποκτά την «ανεξαρτησία του» και αποσπάται από τα φώτα ημέρας. Το έμβλημα της εταιρείας, εμφανίζεται τώρα σε μαύρη λάκα σε χρώμιο. Χαρακτηριστικό της νέας ταυτότητας της Citroen, η υπογραφή LED των φώτων ημέρας σε σχήμα V που είναι κατασκευασμένη να δίνει ένα «hi tech» και πιο «ισχυρό» 3D εφέ στα εμπρός φώτα.

 

 

Εσωτερικό

 

 

Το Νέο Citroen C5 Aircross εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για την άνεση που προσφέρει στους επιβάτες του. Υπογραμμίζει τη διαφορά του, καθώς προσφέρει ανάρτηση και καθίσματα, αμφότερα εναρμονισμένα στις αρχές του προγράμματος Citroen Advanced Comfort. Επιπλέον, απαράμιλλη ευρυχωρία και ευελιξία, καθώς και τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, όπως το Highway Driver Assist, που διασφαλίζουν ότι κάθε διαδρομή, από την καθημερινή μετακίνηση, έως και τα μεγάλα ταξίδια, γίνεται μια γαλήνια και απόλυτα ξεχωριστή εμπειρία. Ο πλήρως προσαρμόσιμος ψηφιακός πίνακας οργάνων σε οθόνη 12,3 ιντσών, παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον οδηγό. Τα χρώματα και τα υλικά της καμπίνας, έχουν εκλεπτυνθεί με επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας για να τονίσουν την άνεση και την ακόμα υψηλότερη ποιότητα.

 

 

Η κεντρική κονσόλα, υπερυψωμένη και με αυξημένες διαστάσεις, έχει εκσυγχρονιστεί με ένα μαύρο ύφασμα που κάνει εφέ δέρματος. Πιο εργονομική είναι πλέον η διάταξη των χειριστηρίων, με το νέο, κομψό και υψηλής τεχνολογίας e-Toggle επιλογέα, ένα νέο κουμπί επιλογής προγράμματος οδήγησης που ενσωματώνει τη λειτουργία Grip Control και, στις plug-in-υβριδικές εκδόσεις, τις τρεις επιπλέον επιλογές (Electric, Hybrid ή Sport).

 

 

Plug-in Hybrid

 

 

Για καθημερινές διαδρομές έως 55 χλμ μόνο με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα και της απεριόριστης αυτονομίας για μεγάλες διαδρομές με τον βενζινοκινητήρα, οι Plug-in Hybrid εκδόσεις του Νέου C5 Aircross «απογειώνουν» την πρακτικότητα, την ευκολία, αλλά και την άνεση. Ο plug-in-υβριδικός κινητήρας επιτρέπει την αθόρυβη οδήγηση με πλήρη απουσία κραδασμών στην ηλεκτρική λειτουργία έως και τα 135 km/h. Προσφέρει μάλιστα άμεσα διαθέσιμη ροπή, της τάξης των 320 Nm. Με μηδενικές εκπομπές CO2 δίνει την ελευθερία πρόσβασης σε αστικές περιοχές όπου απαγορεύονται τα οχήματα με κινητήρα βενζίνης και πετρελαίου.

 

 

TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Μήκος: 4,500 mm

Πλάτος: 1,840 mm

Ύψος: 1,670 (με ράγες οροφής)

Μεταξόνιο: 2,730 mm

Απόσταση από το έδαφος: 230 mm

Διάμετρος τροχού: 720 mm

Χώρος αποσκευών (Κινητήρες βενζίνης και diesel): από 580 L έως 720 L και με την αναδίπλωση του πίσω καθίσματος, 1.630 L.

Χώρος αποσκευών (Υβριδικές εκδόσεις): από 460 L έως 600 L

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...