Νέο Ford Ranger Raptor, ήρθε στην Ελλάδα

Νέο Ford Ranger Raptor, ήρθε στην Ελλάδα

Νέο Ford Ranger Raptor (1)

Νέο Ford Ranger Raptor (1)

 

Το νέο Ford Ranger Raptor παρουσίασε στη χώρα μας η εταιρεία, με το εντυπωσιακό pick-up να απευθύνεται σε ιδιοκτήτες που κινούνται σε δύσβατα εδάφη.

 

Νέο Ford Ranger Raptor (2)

Νέο Ford Ranger Raptor (2)

 

Το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο να ξεπερνά τις πιο αντίξοες εδαφικές συνθήκες, ενώ έχει εξελιχτεί με τη συνεργασία της Ford Performance. Η τελευταία το έχει εφοδιάσει με αγωνιστικού τύπου αναρτήσεις, καινοτόμο σύστημα μετάδοσης, σκληρό πλαίσιο και ισχυρό κινητήρα.

 

Νέο Ford Ranger Raptor (3)

Ford Ranger Raptor (3)

 

Αυτός είναι ένας 2λιτρος, ισχύος 213 ίππων και ροπή 500Nm. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, ενώ το σύστημα μετάδοσης Terrain Management, περιλαμβάνει έξι προγράμματα, τα οποία είναι τα Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mad/Sand, Rock και Baja.

 

Νέο Ford Ranger Raptor interior

New Ford Ranger Raptor interior

 

Τα αμορτισέρ είναι αγωνιστικών προδιαγραφών της Fox Racing με σύστημα Position Sensitive Damping. Οι τροχοί 285/70 R17 σε συνδυασμό με ελαστικά της BF Goodrich, ενισχύουν τον χαρακτήρα του, ο οποίος τονίζεται ακόμα περισσότερο από τα στοιχεία εσωτερικής και εξωτερικής σχεδίασης.

 

Πηγή: Ford


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...