Νέο Honda SH350i

Νέο Honda SH350i

Νέο Honda SH350i

Νέο Honda SH350i

Νέο Honda SH350i

 

Το νέο Honda SH350i είναι βελτιωμένο σχεδιαστικά, έχει εξελιχθεί στιλιστικά και διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά με λιανική τιμή πώλησής από 5.650€.

 

 

Νέο Honda SH350i

Νέο Honda SH350i

 

Τα επιπλέον 50 κυβικά εκατοστά αυξάνουν την ισχύ κατά 16%, στα 21.5kW (29,2PS). Επιπλέον ο νέος κινητήρας eSP+ του SH350i είναι αισθητά ισχυρότερος σε όλο το εύρος στροφών. Έτσι προσφέρει καλύτερη επιτάχυνση και αυξημένη τελική ταχύτητα. Επίσης συμμορφώνεται με τα πρότυπα EURO5.

 

 

Το πλαίσιο έχει αναθεωρηθεί με σκοπό την εξοικονόμηση βάρους ενώ στιλιστικά έχει πλήρως ανανεωθεί, εξελίσσοντας τη συνταγή SH. Συμπαγείς διαστάσεις και πρακτικότητα – τόσο εν κινήσει όσο και εν στάση. Μία θύρα φόρτισης USB κάτω από τη σέλα αντικαθιστά το φορτιστή ACC, ενώ υπάρχει και νέος πίνακας οργάνων LCD.

 

 

Διαθέσιμοι χρωματισμοί

 

Mat Carnelian Red Metallic

Mat Ruthenium Silver Metallic

Pearl Cool White

Black

 

 

Κινητήρας

 

 

Ο νέος κινητήρας eSP+ του SH350i συνδυάζει άριστα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά με υψηλή ιπποδύναμη. Αυτά χάρη στην εφαρμογή τεχνολογιών μείωσης τριβών.

 

 

Με αυξημένο κυβισμό κατά 50κ.εκ. (στα 330cc από 279cc, χωρίς πρόσθετο συνολικό βάρος) ο υδρόψυκτος κινητήρας ψεκασμού με μονό Εκκεντροφόρο Επικεφαλής (1ΕΕΚ/SOHC) και 4 βαλβίδες, αποδίδει αυξημένη ισχύ 21.5kW (29,2PS) (από 18,5kW του προηγούμενου μοντέλου) στις 7.500σαλ., με μέγιστη ροπή αυξημένη στα 32Nm στις 5.250rpm. Το συγκριτικό γράφημα δυναμομέτρησης δίνει μία συνολική εικόνα, όπου φαίνεται η αξιοσημείωτη αύξηση της ισχύος και της ροπής από τις 3.500σαλ. και πάνω. Από στάση, το SH350i επιταχύνει στα 200m κατά 0,7 δευτερόλεπτα ταχύτερα, δηλαδή σε 10,2 δευτ.

 

 

2021 HONDA SH350i

2021 HONDA SH350i

 

Στυλ και εξοπλισμός

 

 

Το SH350i είναι ένα σκούτερ που κάνει αισθητή την παρουσία του στο δρόμο. Επισημαίνει μάλιστα την premium SH καταγωγή του με μία ολοκαίνουργια σχεδίαση. Μια σχεδίαση που αντιγράφει την εμφάνιση του μικρότερου μοντέλου και bestseller της οικογένειας SH150i. Οι λέξεις κλειδιά στο στυλ είναι ”μυώδες” και ”επιφανειακή ένταση”. Η νέα του πρόσοψη το κάνει να ξεχωρίζει: ο προβολέας LED διαθέτει τώρα διαχωρισμό της μεσαίας σκάλας σε δύο δέσμες, ενώ τα φώτα πορείας τοποθετούνται ψηλά, πάνω στο κέλυφος του τιμονιού, δημιουργώντας μια μοντέρνα, χαρακτηριστική εμφάνιση. Το επανασχεδιασμένο πίσω φανάρι LED και τα φλας τοποθετούνται ανάμεσα στις χειρολαβές συνεπιβάτη που τώρα κατασκευάζονται από αλουμίνιο.

 

 

Ασφαλώς, για ένα μοντέλο SH η λειτουργικότητα είναι εξίσου σημαντική με την εμφάνιση. Η θέση οδήγησης υποστηρίζει διάφορους σωματότυπους αναβατών και υπόσχεται μια άνετη, όρθια θέση σώματος και άριστη ορατότητα. Το συνολικό μήκος είναι 2160mm, με πλάτος 742mm και ύψος 1161mm. Η ελάχιστη απόσταση από το έδαφος είναι 131mm.

 

 

Smart Key

 

 

Το Smart Key είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον πολυάσχολο αναβάτη που είναι συνέχεια σε κίνηση. Πέραν του ότι ελέγχει τον κεντρικό διακόπτη και την κλειδαριά στο ντουλαπάκι, είναι συμβατό και με την προαιρετική, αφαιρούμενη βαλίτσα top box των 35 λίτρων. Με το Smart Key στην τσέπη του αναβάτη, το top box κλειδώνει αυτόματα όταν απομακρυνθεί ο αναβάτης, ενώ μπορεί να το κλειδώσει και ο ίδιος από το κλειδί.

 

 

Πλαίσιο

 

 

Το δοκιμασμένο πλαίσιο του SH350i είναι σχεδιασμένο με κριτήριο την ασφάλεια και την ευελιξία σε όλες τις συνθήκες. Στο νέο μοντέλο αναβαθμίστηκαν οι διάμετροι των σωλήνων, το πάχος των τοιχωμάτων και τα υλικά των εξαρτημάτων του πλαισίου, βελτιώνοντας τη σταθερότητα και την άνεση στις υψηλές ταχύτητες, αλλά και εξοικονομώντας βάρος 1kg.

 

 

Ομαλή απόσβεση ανωμαλιών παρέχει το τηλεσκοπικό πιρούνι 35mm, τα δύο πίσω αμορτισέρ, το ψαλίδι από χυτό αλουμίνιο και ένα σύστημα συνδέσμων Oleo τοποθετημένο κάτω από τον κινητήρα για καλύτερη αίσθηση και απόσβεση κραδασμών.

 

 

Η γωνία κάστερ και το ίχνος τροχού ορίζονται στα 27°5’/99mm με μεταξόνιο 1452mm και το τιμόνι περιστρέφεται κατά 45° από το κέντρο. Το βάρος χωρίς υγρά είναι 174kg.

 

 

Τα εμπρός ελαστικά είναι 110/70-16 και τα πίσω 130/70-16 και το δικάναλο ABS επενεργεί σε μονούς δίσκους 256mm μπροστά και πίσω.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...