Νέο Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Νέο Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Νέο Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Νέο Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid
Νέο Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

 

Το νέο Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid έρχεται για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, το οποίο επαναπροσδιορίζει το μοντέλο που δημιούργησε την κατηγορία των επιβατικών αυτοκινήτων 4x4.

 

Νέο Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Νέο Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

 

Καρδιά του υβριδικού συστήματος του Wrangler 4xe είναι οι δύο ηλεκτροκινητήρες που τροφοδοτούνται από μια μπαταρία 400 Volt. Η ύπαρξη του δεύτερου ηλεκτροκινητήρα μεταξύ του βενζινοκινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων προσφέρει τη βέλτιστη αρχιτεκτονική, έτσι ώστε η συνολική ιπποδύναμη των 380hp και η συνολική ροπή των 637Nm να αποδίδονται με απόλυτα ομαλό τρόπο. Συνοπτικά η υβριδική αρχιτεκτονική του Wrangler 4xe περιλαμβάνει:

 

  • Το 2λιτρο Turbo βενζινοκινητήρα.

  • Έναν πρώτο ηλεκτροκινητήρα-γεννήτρια που βρίσκεται άμεσα συνδεδεμένος με τον βενζινοκινητήρα.

  • Το δεύτερο ηλεκτροκινητήρα που βρίσκεται στο συγκρότημα του αυτόματου κιβωτίου, ο οποίος παρέχει ισχύ στο σύστημα και ανακτά ενέργεια κατά την επιβράδυνση.

  • Μια συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου 400 Volt με χωρητικότητα 17 kWh.

Detail

Detail

 

Ιδανικό για κάθε συνθήκη κίνησης

 

 

Το Jeep Wrangler είναι γνωστό για τη δυνατότητα του να κινείται με ασφάλεια ακόμα και στις πλέον ακραίες εκτός δρόμου συνθήκες. Η έκδοση 4xe έρχεται να προσφέρει εξαιρετική άνεση και στις καθημερινές μετακινήσεις ακόμα και στα αστικά κέντρα, χωρίς κανένα συμβιβασμό στις offroad αναζητήσεις του οδηγού.

 

  • Το Wrangler 4xe έχει δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης με αυτονομία που μπορεί να ξεπεράσει τα 50χλμ.

 

Με στόχο τη πιο βολική και αποδοτική επιλογή, ο οδηγός ανά πάσα στιγμή έχει στη διάθεση του τα τρία προγράμματα λειτουργίας του υβριδικού συστήματος:

  • Hybrid: Το σύστημα εντελώς αυτόματα συνδυάζει τη ροπή που προσφέρει ο βενζινοκινητήρας και οι δύο ηλεκτροκινητήρες, με στόχο τη μέγιστη απόδοση και οικονομία καυσίμου.

  • Electric: Το Wrangler 4xe κινείται αμιγώς ηλεκτρικά με μηδενικούς ρύπους και σχεδόν μηδενικό θόρυβο.

  • eSave: Το σύστημα διαχείρισης διατηρεί ή αυξάνει το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας μέσω του θερμικού κινητήρα, έτσι ώστε η ηλεκτρική ενέργεια να είναι διαθέσιμη για τις αστικές μετακινήσεις ή για αμιγώς ηλεκτρική κίνηση εκτός δρόμου.

 

Engine

Engine

 

Χωρίς συμβιβασμό στις εκτός δρόμου αποδράσεις

 

 

Η κληρονομιά του ονόματος Wrangler δεν αφήνει περιθώρια για συμβιβασμούς στις εκτός δρόμου δυνατότητα που μπορεί να προσφέρει η υβριδική έκδοση του μοντέλου. Η αρχιτεκτονική του συστήματος επιτρέπει την εφαρμογή των πλέον ικανών επιλογών 4x4, της SelecTrac (στις εκδόσεις Sahara 4xe και 80th Anniversary 4xe) και RockTrac (στην έκδοση Rubicon 4xe), οι οποίες εφοδιάζουν και τα συμβατικά Wrangler. Τα δύο συστήματα προσφέρουν επιλογή κίνησης στους 2 πίσω τροχούς, αυτόματη επιλογή 4x4 και βέβαια μόνιμη επιλογή 4x4 με κοντές σχέσεις.

 

  • Όλες οι επιλογές κίνησης είναι δυνατές στην υβριδική ή και στην αμιγώς ηλεκτρική επιλογή.

 

Με το Plugin Hybrid Wrangler 4xe, η Jeep, περνά σε μια νέα εποχή το θρυλικό της μοντέλο, προσφέροντας πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, χωρίς όμως να αλλοιώνει το μοναδικό του χαρακτήρα.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...