Ξεκίνησε η παραγωγή του ολοκαίνουργιου Nissan Juke

Ξεκίνησε η παραγωγή του ολοκαίνουργιου Nissan Juke

Ξεκίνησε η παραγωγή του ολοκαίνουργιου Nissan Juke

Ξεκίνησε η παραγωγή του ολοκαίνουργιου Nissan Juke

Ξεκίνησε η παραγωγή του ολοκαίνουργιου Nissan Juke

Ξεκίνησε η παραγωγή του ολοκαίνουργιου Nissan Juke, με τις πρώτες παραδόσεις – και για την Ελλάδα – να  πραγματοποιούνται στα τέλη του τρέχοντος έτους.

 

Nissan Juke Production

Nissan Juke Production

Η παραγωγή του νέου Juke από τη Nissan ξεκίνησε. Το εργοστάσιο το οποίο είναι υπεύθυνο, εδρεύει στο Σάντερλαντ της Αγγλίας. Μάλιστα, πάρα πολλά στοιχεία εξελίχτηκαν προκειμένου να προσαρμοστούν στις ανάγκες. Όπως για παράδειγμα το έμψυχο δυναμικό που έλαβε εκπαίδευση άνω των 5.000 ωρών.

 

Από εκεί και πέρα, τέσσερις νέοι θάλαμοι ψεκασμού χρωμάτων φιλοξενούν την επιλογή των 15 διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών. Αυτό γίνεται με βάση τη διχρωμία του αμαξώματος, που πλέον υφίσταται ως επιλογή για τους ιδιοκτήτες.

 

Το Juke τροφοδοτείται από έναν αποδοτικό 3κύλινδρο DIG-υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα του 1,0 λίτρου, ισχύος 117PS.

 

Το αυτοκίνητο έρχεται με το NissanConnect, το οποίο διαθέτει το Nissan Intelligent Mobility. Ως εκ τούτου, οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν το Apple CarPlay και το Android Auto για τις εφαρμογές του κινητού τους στην οθόνη αφής των οκτώ ιντσών. Παράλληλα, ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στους χάρτες TomTom & Live Traffic ή μπορεί να ενεργοποιήσει το δικό του In-Car Wi-Fi.

 

Αναφορικά με τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης, είναι η Έξυπνη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης με Αναγνώριση Πεζών και Ποδηλάτων, η Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας, η Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας, το Σύστημα Προειδοποίησης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας και η Παρέμβαση Τυφλού Σημείου. Το τελευταίο ντεμπουτάρει στην κατηγορία. Προειδοποιεί τον οδηγό όταν ένα αυτοκίνητο εισέρχεται στο τυφλό σημείο, επαναφέροντας το Juke στη λωρίδα του.

 

Από εκεί και πέρα, διατίθεται και η λειτουργία ProPILOT για πρώτη φορά στο Juke. Μέσω αυτής, το όχημα επιταχύνεται ή επιβραδύνεται ώστε ο οδηγός να το διατηρεί τη σωστή απόσταση και ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο.

 

Πηγή: Nissan


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...