Οδηγήστε τώρα το νέο Ford Kuga

Οδηγήστε τώρα το νέο Ford Kuga

Οδηγήστε τώρα το νέο Ford Kuga

Οδηγήστε τώρα το νέο Ford Kuga
Οδηγήστε τώρα το νέο Ford Kuga

Οδηγήστε τώρα το νέο Ford Kuga και αποκτήστε το με όφελος Test Drive, ευέλικτη χρηματοδότηση με επιτόκιο 1%, και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect.

 

Kuga

Kuga

 

Το νέο Ford Kuga, το SUV με τις κορυφαίες τεχνολογίες και τις μοναδικές του δυνατότητες, ήρθε να ανατρέψει ό,τι ξέρατε μέχρι σήμερα για τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας και σας προσκαλεί να το οδηγήσετε για να επωφεληθείτε τα μοναδικά προνόμια που προσφέρει.



Προωθητικό πρόγραμμα Test Drive



Χάρη στο νέο προωθητικό πρόγραμμα Test Drive Bonus που παρουσιάζει σήμερα η Ford Motor Ελλάς, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον Επίσημο Έμπορο Ford της προτίμησής σας, να οδηγήσετε το νέο Kuga και να ανακαλύψετε τα premium χαρακτηριστικά, τους κορυφαίους χώρους και τις τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας που προσφέρει, αλλά και να κερδίσετε επιπλέον όφελος που φτάνει έως και τα 955€.



Συνεχίζοντας να αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο που συνοδεύει την αγορά κάθε Kuga, η 8ετής εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect έρχεται να αποδείξει έμπρακτα την κορυφαία αξιοπιστία του νέου SUV της Ford και συγχρόνως την εμπιστοσύνη της ελληνικής αντιπροσωπείας στο νέο της μοντέλο, προσδίδοντας έτσι ένα ακόμα ισχυρό πλεονέκτημα σε όσους επιθυμούν να απολαύσουν χωρίς έννοιες και για πολλά χρόνια ένα απόλυτα σύγχρονο και ασφαλές αυτοκίνητο.

 

Cockpit

Cockpit

 

Προνομίων συνέχεια…



Το προνόμια δεν σταματούν εδώ, καθώς τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Finance έρχονται να διασφαλίσουν την αγορά του νέου Kuga με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, όπως το σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 1%, η ελάχιστη προκαταβολή 40% και η διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες.



Παράδειγμα Χρηματοδότησης



Μοντέλο: Kuga Trend 1.5L 150PS M6

Ανώτατη Λιανική Τιμής Πώλησης: 25.387€

Προκαταβολή 40%: 10.200€

Ποσό χρηματοδότησης: 15.187€

Αριθμός δόσεων: 60

Επιτόκιο 1% (πλέον εισφοράς 0,60% του Ν. 128/1975)

Έξοδα: €280

ΣΕΠΠΕ: 2,4%

Μηνιαία δόση: 263,54€




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...