Ολοταχώς για ρεκόρ η SYM

Ολοταχώς για ρεκόρ η SYM

Ολοταχώς για ρεκόρ η SYM

Ολοταχώς για ρεκόρ η SYM
Ολοταχώς για ρεκόρ η SYM

 

Ολοταχώς για ρεκόρ η SYM το 2021, με τις πωλήσεις της εταιρίας όχι μόνο να μη κάμπτονται, αλλά να σημειώνουν και μεγάλη αύξηση.

 

SYM sales

SYM sales

 

Οι αναλυτές της αγοράς τη χαρακτηρίζουν ως μια από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες στον κόσμο και προβλέπουν ότι θα κλείσει το 2021 με διψήφιο ποσοστό αύξησης στις πωλήσεις της, πλησιάζοντας τον στόχο των 1.000.000 μονάδων.

 

 

Μέχρι τον Μάιο του 2021 οι παγκόσμιες πωλήσεις της SYM είχαν σημειώσει αύξηση της τάξης του 16% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2020, τη χρονιά δηλαδή που η εταιρία πέτυχε ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων!

 

 

Την εκπληκτική αυτή κούρσα για την Ταϊβανέζικη εταιρία, οδηγούν δύο μεγάλες αγορές, αυτή της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) με αύξηση 42,5%, και αυτή της Ευρώπης, με αύξηση 43%, ενώ αύξηση των πωλήσεων, συγκριτικά πάντα με το 2020, σημειώνεται επίσης για τη SYM στην Κορέα, την Κίνα, την Ιαπωνία και φυσικά την Ταϊβάν.

 

 

 

Η SYM αποδείχθηκε ως μια από τις πιο σθεναρά αντιστεκόμενες εταιρίες στη σαρωτική μείωση των πωλήσεων που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού, το 2020.

 

 

Αυτό οφείλεται συγκυριακά σε δύο γεγονότα. Πρώτα από όλα, η κυβέρνηση της Ταϊβάν αντιμετώπισε υποδειγματικά την πανδημία και προστάτεψε τους πολίτες και την παραγωγή της χώρας. Τα εργοστάσια της SYM δεν έκλεισαν και η παραγωγή συνεχίστηκε αδιάκοπα.

 

 

Η δεύτερη συγκυρία είναι ότι η SYM έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμιση χρόνο την ανανέωση και τον εμπλουτισμό της γκάμας της με νέα μοντέλα, επαναπροσδιορίζοντας τη θέση της στην αγορά.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...