Ο εξηλεκτρισμός βασικός πυρήνας στρατηγικής της Peugeot

Ο εξηλεκτρισμός βασικός πυρήνας στρατηγικής της Peugeot

Ο εξηλεκτρισμός βασικός πυρήνας στρατηγικής της Peugeot

Ο εξηλεκτρισμός βασικός πυρήνας στρατηγικής της Peugeot
Ο εξηλεκτρισμός βασικός πυρήνας στρατηγικής της Peugeot

 

Ο εξηλεκτρισμός βασικός πυρήνας στρατηγικής της Peugeot, με το νέο PEUGEOT 308 να προσφέρεται με δύο Υβριδικούς-επαναφορτιζόμενους κινητήρες.

 

New Peugeot 308 SW

New Peugeot 308 SW

 

Μέσα στο 2021, αυτές οι δύο νέες εκδόσεις θα διευρύνουν την γκάμα των εξηλεκτρισμένων PEUGEOT, η οποία θα φτάσει στο 70% του συνόλου των μοντέλων της μάρκας, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τα επιβατικά όσο και τα επαγγελματικά οχήματα. Μέχρι το 2023, το 85% των μοντέλων της μάρκας θα είναι εξηλεκτρισμένα, ενώ το ποσοστό αυτό θα φτάσει το 100% μέχρι το 2025 στην Ευρώπη.

 

 

Το νέο PEUGEOT 308 HYBRID 225 eEAT8 dαποδίδει έως 225 bhp συνδυάζοντας έναν κινητήρα PureTech 180 bhp (132kW) και έναν ηλεκτροκινητήρα 81kW με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο eEAT8 (26g εκπομπές CΟ₂ ανά km, και αυτονομία μέχρι 59km με 100% ηλεκτροκίνηση, βάσει του πρωτοκόλλου WLTP). Η έκδοση HYBRID 180 eEAT8, διαθέτει έναν κινητήρα PureTech 150hp (110kW) που συνδυάζεται με τον ίδιο ηλεκτροκινητήρα των 81kW και το eEAT8 (25g εκπομπές C0₂ ανά km, και αυτονομία μέχρι 60km με 100% ηλεκτροκίνηση, βάσει του πρωτοκόλλου WLTP).

 

 

Εξηλεκτρισμού το…ανάγνωσμα

 

 

Ο εξηλεκτρισμός της γκάμας της PEUGEOT ξεκίνησε πριν τρία χρόνια με το λανσάρισμα του e-208 και από τότε τα 100% ηλεκτρικά μοντέλα (e-208, e-2008, Traveller και Expert) και τα αντίστοιχα plugin hybrids (3008 και 508) με το σήμα του λιονταριού, άφησαν τη σφραγίδα τους στην αγορά. Τους πρώτους πέντε μήνες του 2021, η PEUGEOT είναι δεύτερος full liner κατασκευαστής στην Ευρώπη σε ότι αφορά τις συνολικές πωλήσεις, και καταλαμβάνει ήδη την τρίτη θέση στις πωλήσεις εξηλεκτρισμένων μοντέλων. Τα PEUGEOT e-208 και e-2008 βρίσκονται στη 2η θέση στα αντίστοιχα BEV segments, κερδίζοντας μερίδιο μήνα με το μήνα.

 

 

Η στρατηγική του ‘Power of Choice‘ μπόρεσε να υλοποιηθεί χάρη στις πλατφόρμες πολλαπλών ενεργειακών επιλογών, οι οποίες μας έδωσαν τη δυνατότητα να εφοδιάσουμε κάθε μοντέλο με την τεχνολογία κίνησης που ικανοποιεί ακριβώς τις ανάγκες του κάθε πελάτη: ηλεκτρική, plugin hybrid ή εσωτερικής καύσεως.

 

 

Για την PEUGEOT, η ηλεκτρική προσφορά περιλαμβάνει τόσο τα επιβατικά όσο και τα επαγγελματικά οχήματα. Η μάρκα προσφέρει μια 100% ηλεκτρική έκδοση για κάθε μοντέλο της γκάμας των επαγγελματικών οχημάτων, δίνοντας στον επαγγελματία τη δυνατότητα πρόσβασης στις «πράσινες περιοχές» των μεγάλων πόλεων, χωρίς κανένα πρόβλημα, με χώρους φόρτωσης ακριβώς ίδιους με τις αντίστοιχες εκδόσεις με κινητήρα εσωτερικής καύσεως.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το πανελλαδικό δίκτυο διανομέων της Peugeot είναι πλήρως εξηλεκτρισμένο από το τέλος του 2019, με 55 σημεία φόρτισης αλλά και με διαθέσιμα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και υβριδικές εκδόσεις για δοκιμαστική οδήγηση.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...