Ο Ansu Fati πρεσβευτής της CUPRA

Ansu Fati - Cupra

Ο Ansu Fati πρεσβευτής της CUPRA

Ο Ansu Fati πρεσβευτής της CUPRA
Ο Ansu Fati πρεσβευτής της CUPRA

 

Ο Ansu Fati πρεσβευτής της CUPRA, με το ανερχόμενο αστέρι της FC Barcelona να γίνεται ο νεότερος πρεσβευτής της φίρμας και να ενισχύει τη διεθνή της αναγνώριση.

 

 

Ansu Fati - Cupra

Ansu Fati – Cupra

 

Μάλιστα ο Ansu πρωταγωνίστησε στην καμπάνια Going Forward της CUPRA και έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το 2021.

 

 

Ο νεότερος παίκτης που σκόραρε στο UEFA Champions League επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στο Martorell και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της CUPRA Wayne Griffiths στα κεντρικά της CUPRA. O Ansu, κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Σχεδιασμού όπου τον καλωσόρισε ο νέος Desing Director Jorge Diez, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα μελλοντικά σχέδια της μάρκας.

 

 

Ένας νέος για μια νέα εποχή

 

 

Ο επιθετικός της Barça περιέγραψε τα συναισθήματά του μετά την ένταξή του στην CUPRA: «Νιώθω έντονα ότι εκπροσωπούμαι από μια νέα, δυναμική, σπορ μάρκα όπως η CUPRA, η οποία στοχεύει να είναι αντισυμβατική, με διακριτικό και προοδευτικό στυλ. Το όραμά της για υψηλές επιδόσεις αντικατοπτρίζει την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστή και πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα είναι επιτυχημένη. Ανυπομονώ να συμμετάσχω ενεργά στα μελλοντικά έργα της μάρκας και σύντομα να οδηγήσω τα αυτοκίνητά της».

 

 

Ο Ansu Fati εκμεταλλεύτηκε την επίσκεψή του στο Martorell και διαμόρφωσε το δικό του CUPRA Formentor, έτσι όπως έκαναν οι συμπαίκτες του στην εκδήλωση που οργάνωσε η CUPRA στο Ciutat Esportiva Joan Gamper, όπου 19 ποδοσφαιριστές του συλλόγου συγκεντρώθηκαν για να εξατομικεύσουν τα μοντέλα τους.

 

 

Going forward

 

 

Ο Ansu Fati έχει ήδη συνεργαστεί με την CUPRA στην έναρξη της καμπάνιας «Going forward». Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της FC Barcelona πρωταγωνίστησε και αποκάλυψε τις επιθυμίες του για το 2021: η ζωή επιστρέφει στα πάρκα και τα εστιατόρια, οι παίκτες επιστρέφουν στο γήπεδο και οι θεατές πανηγυρίζουν στα στάδια, γεμίζουν ξανά τους κινηματογράφους και τα θέατρα.

 

 

Η εκστρατεία ενθαρρύνει όλους να είναι η ώθηση που χρειάζεται ο κόσμος όχι μόνο για να επιστρέψει στο φυσιολογικό, αλλά και για να προχωρήσει εμπρός. Το διαφημιστικό τελειώνει με την εμφάνιση του CUPRA Born, του πρώτου 100% ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας, το οποίο έχει προγραμματιστεί να λανσαριστεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...