Ο Eden Hazard δοκιμάζει τη δύναμη της Nissan

Ο Eden Hazard δοκιμάζει τη δύναμη της Nissan

Ο Eden Hazard δοκιμάζει τη δύναμη της Nissan

Ο Eden Hazard δοκιμάζει τη δύναμη της Nissan
Ο Eden Hazard δοκιμάζει τη δύναμη της Nissan

Ο Eden Hazard δοκιμάζει τη δύναμη της Nissan, με τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης να βιώνει τις επιδόσεις των Nissan Evs μαζί με τον Oliver Rowland.

 

Hazard - Rowland

Hazard – Rowland

 

Ο Eden Hazard είναι λάτρης της ταχύτητας. Ο Oliver Rowland, οδηγός της Formula E, λατρεύει το ποδόσφαιρο. Όταν οι δύο τους συναντήθηκαν στο Circuit Jarama στην Ισπανία για να φτάσουν στα όριά τους τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων της Nissan, ο ενθουσιασμός ήταν αμοιβαίος.

 

Ο Hazard, ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και παγκόσμιος πρεσβευτής της Nissan από το 2018, έπιασε το τιμόνι του Nissan LEAF e +, υπό την εξειδικευμένη φροντίδα του οδηγού της ομάδας της Nissan Formula E, Oliver Rowland. Στη συνέχεια, ο Hazard “γεύτηκε” την πλήρη ισχύ του επίσημου οχήματος μεταφοράς του Τροπαίου του UEFA Champions League, του LEAF NISMO RC. Το συγκεκριμένο μοντέλο επιτυγχάνει επιτάχυνση στα 100 χλμ / ώρα από στάση, σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα!

 

Nissan EV - Hazard - Rowland

Nissan EV – Hazard – Rowland

 

Συμβουλεύοντας τον Hazard…

 

Ο Rowland έδωσε στον Hazard μερικές συμβουλές σχετικά με την οδήγηση του νέου του EV. Αυτό μάλιστα προτού τον “μυήσει” στην οδήγηση του LEAF NISMO RC, ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου που προορίζεται αποκλειστικά για τις αγωνιστικές πίστες.

 

Ήξερα ότι τα ηλεκτρικά οχήματα μπορεί να είναι διασκεδαστικά στην οδήγηση στο δρόμο. Η εμπειρία στην πίστα όμως είναι το κάτι άλλο!”, δήλωσε ο Hazard μετά από την οδήγηση στην πίστα. “Μου άρεσε ιδιαίτερα η οδήγηση του Nissan LEAF NISMO RC. Μου αρέσουν τα αυτοκίνητα επιδόσεων και η άμεση επιτάχυνση που προσφέρει αυτό το αυτοκίνητο είναι πραγματικά απίστευτη.”

 

Από την πλευρά του ο Rowland δήλωσε : “Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου. Συνεπώς ήταν μεγάλη στιγμή για μένα η συνάντηση με έναν από τους καλύτερους παίκτες στο παγκόσμιο στερέωμα. Ο Eden τα πήγε πολύ καλά, και η αποτύπωση του ενθουσιασμού στο πρόσωπό του, είναι κάτι το ανεκτίμητο.”

 

Δείτε το βίντεο

 

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...