Ο Guanyu Zhou στην Alfa Romeo Racing ORLEN

Guanyu Zhou

Ο Guanyu Zhou στην Alfa Romeo Racing ORLEN

Ο Guanyu Zhou στην Alfa Romeo Racing ORLEN
Ο Guanyu Zhou στην Alfa Romeo Racing ORLEN

Ο Guanyu Zhou στην Alfa Romeo Racing ORLEN, με το νεαρό να γίνεται ο πρώτος οδηγός από την Κίνα που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της F1.

 

Guanyu Zhou

Guanyu Zhou

 

Μάλιστα ο Zhou έχει κατακτήσει σειρά νικών στην F2 και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον πρώτο αγώνα της επόμενης σαιζόν στο Μπαχρέιν.



Έχοντας κατακτήσει σημαντικές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα της αγωνιστικής του πορείας, ο 22χρονος Zhou, έχει απασχολήσει τις περισσότερες ομάδες της Formula 1 εδώ και καιρό. Το 2015 τερμάτισε δεύτερος στον Ιταλικό θεσμό F.4 Championship Powered by Abarth, ενώ στη συνέχεια κατέκτησε σειρά νικών στην F3 και την F2. Το 2021 είναι μια εξαιρετική χρονιά για τον οδηγό στην F2, αφού με δύο αγώνες πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος βρίσκεται στη δεύτερη θέση και αποτελεί έναν από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου.



Ο Zhou θα ενταχθεί σε μια ομάδα με τεράστια παράδοση και θα συμπληρώσει μαζί με τον Valtteri Bottas ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό οδηγικό δίδυμο. Ο συνδυασμός εμπειρίας και νεανικού ενθουσιασμού θα βοηθήσει την Alfa Romeo Racing ORLEN να εξελιχθεί, σε μια εποχή που το άθλημα αλλάζει ριζικά και όλες οι ομάδες κάνουν μια νέα αρχή.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...