Ο Tim Gajser πρωταθλητής Motocross 2020

Ο Tim Gajser πρωταθλητής Motocross 2020

Ο Tim Gajser πρωταθλητής Motocross 2020

Ο Tim Gajser πρωταθλητής Motocross 2020
Ο Tim Gajser πρωταθλητής Motocross 2020

Ο Tim Gajser πρωταθλητής Motocross 2020, με τον αναβάτη της HRC να κερδίζει τον αγώνα της Pietramurata και έτσι να διασφαλίζει τον τίτλο.

 

 

HRC Tim Gajser

HRC Tim Gajser

 

Ερχόμενος στον αγώνα ο Gajser έπρεπε να κερδίσει τον πιο κοντινό του αντίπαλο με διαφορά δύο βαθμών στον πρώτο αγώνα ή να συγκεντρώσει συνολικά 27 βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα. Μετά από μια κακή εκκίνηση, οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο ήταν μικρές, ωστόσο ο αναβάτης με την Honda CRF450RW βρήκε γρήγορα τον ρυθμό του και πραγματοποιώντας τον ταχύτερο γύρο του αγώνα, άρχισε να ανεβαίνει θέσεις.



Μέχρι το μέσο του αγώνα βρισκόταν στη δεύτερη θέση και παρόλο που πίεσε τον αναβάτη που ήταν μπροστά, τελικά δεν μπόρεσε να κάνει την προσπέραση. Σε αυτό το στάδιο του αγώνα ο Gajser γνώριζε καλά ότι η δεύτερη θέση θα του ήταν αρκετή ώστε να «σφραγίσει» τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο του, αλλά και το δεύτερο συνεχόμενο στέμμα του στο MXGP, περνώντας τη γραμμή του τερματισμού και γιορτάζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

 

HRC Tim Gajser

HRC Tim Gajser Champion

 

Ο καλύτερος αναβάτης στην κατηγορία



Μετά από μια δύσκολη χρονιά για όλο το πρωτάθλημα με την αναγκαστική διακοπή των πέντε μηνών που ήρθε έχοντας πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας, ο Gajser απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ήταν ο καλύτερος αναβάτης στην εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία του MXGP, κερδίζοντας τους περισσότερους αγώνες, οδηγώντας μπροστά τους περισσότερους γύρους και πετυχαίνοντας τους ταχύτερους χρόνους από οποιονδήποτε άλλο αναβάτη.



Μπορεί η υπεράσπιση ενός τίτλου να αποτελεί πάντα μια μεγάλη πρόκληση, ωστόσο ο Gajser αποδεικνύει διαρκώς τόσο την ταχύτητα όσο και τη σταθερότητά του καταφέρνοντας να εξασφαλίσει τον τίτλο του 2020, ένα γύρο πριν από το τέλος της σεζόν.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...