Πέντε αστέρια για το νέο Ford Kuga

Πέντε αστέρια για το νέο Ford Kuga

Πέντε αστέρια για το νέο Ford Kuga

Πέντε αστέρια για το νέο Ford Kuga

Πέντε αστέρια για το νέο Ford Kuga

Πέντε αστέρια για το νέο Ford Kuga, με το εν λόγω μοντέλο να αποσπά την ανώτατη βαθμολογία στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP.

 

Πέντε αστέρια για το νέο Ford Kuga

Ford Kuga – 5 αστέρια

Το νέο Ford Kuga συγκέντρωσε ποσοστό 92% για την προστασία ενήλικων επιβατών και άριστα στις πλευρικές συγκρούσεις σε μπαριέρα και στύλο. Η προστασία παιδιών του μοντέλου έφτασε στο 86%. Η δομή του Kuga περιλαμβάνεται ατσάλι υψηλής αντοχής, βελτιώνοντας την προστασία σε συγκρούσεις.

 

Πρόσθετες τεχνολογίες Ford Co-Pilot360 που περιλαμβάνουν

 

-Pre-Collision Assist της Ford με τεχνολογία ανίχνευσης πεζού και δικυκλιστή (Pedestrian & Cyclist Detection). Το εν λόγω σύστημα αποκτά νέα λειτουργία Intersection για πρώτη φορά. Αυτή μπορεί αυτόματα να ενεργοποιεί τα φρένα για να περιορίζει ή να μετριάζει τις επιπτώσεις των ατυχημάτων.

 

-Lane-Keeping System με Road Edge Detection, που βοηθά τον οδηγό να επαναφέρει με ασφάλεια το όχημα στη σωστή λωρίδα. Επιπλέον, συνεισφέρει στο να αποφύγει την όποια άλλη ελαφριά παρέκκλιση, τα χαλίκια ή το γρασίδι στην άκρη του δρόμου.

 

-Lane-Keeping System με Blind Spot Assist, το οποίο συνδυάζεται με Blind Spot Information System (BLIS) και Lane-Keeping System για την παρακολούθηση του τυφλού σημείου του οδηγού. Ανιχνεύει οχήματα που πλησιάζουν από το πλάι σε αυτοκινητόδρομους με πολλές λωρίδες κυκλοφορίας.

 

-Cross Traffic Alert, το οποίο προειδοποιεί τους οδηγούς που εξέρχονται με όπισθεν από ένα χώρο στάθμευσης για πιθανή διέλευση άλλων οχημάτων στο πίσω τμήμα.

 

Ford Kuga

Ford Kuga

-Evasive Steering Assist, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί σε πόλη και αυτοκινητόδρομο. Χρησιμοποιεί  ραντάρ και μία κάμερα για την ανίχνευση αργά κινούμενων ή σταματημένων οχημάτων στην εμπρόσθια πορεία.

 

-Wrong Way Alert, το οποίο χρησιμοποιεί κάμερα τοποθετημένη στο παρμπρίζ και πληροφορίες από το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου. Προειδοποιεί τους οδηγούς με οπτικά ή ηχητικά σήματα όταν παραβιαστούν οι δύο πινακίδες μονόδρομης εισόδου σε αυτοκινητόδρομο.

 

-Adaptive Front Lighting System με predictive curve light (προληπτικός φωτισμός στροφής) και sign-based light (φωτισμός ανάλογα με την οδική σήμανση), το οποίο προσαρμόζει εκ των προτέρων τις δέσμες των προβολέων για μέγιστη ορατότητα πριν το όχημα φτάσει σε στροφή, διασταύρωση ή κυκλικό κόμβο.

 

Σε περίπτωση ατυχήματος, η τεχνολογία Post-Collision Braking βοηθά στη μείωση των επιπτώσεων μιας ενδεχόμενης δευτερεύουσας σύγκρουσης εφαρμόζοντας αυτόματα μέτρια πίεση πέδησης, εάν ανιχνευτεί περιστατικό αρχικής σύγκρουσης.

 

Πηγή: Ford


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...