Παγκόσμια πρεμιέρα των SEAT MÓ eScooter 125 και 65

Παγκόσμια πρεμιέρα των SEAT MÓ eScooter 125 και 65

Παγκόσμια πρεμιέρα των SEAT MÓ eScooter 125 και 65

Παγκόσμια πρεμιέρα των SEAT MÓ eScooter 125 και 65
Παγκόσμια πρεμιέρα των SEAT MÓ eScooter 125 και 65

Παγκόσμια πρεμιέρα των SEAT MÓ eScooter 125 και 65, με τα συγκεκριμένα να δείχνουν το δρόμο προς τη νέα αστική κινητικότητα.

 

Παγκόσμια πρεμιέρα των SEAT MÓ eScooter 125 και 65

SEAT MÓ eScooter 125 και 65

 

 

Τα οχήματα προσφέρουν διαφορετικές προσεγγίσεις στην κινητικότητα, αλλά επισημαίνουν την αλλαγή του τρόπου των μετακινήσεων στις πόλεις και τις διαφορετικές προσεγγίσεις που απαιτούνται στο σύγχρονο κόσμο, όπου κάποιες φορές τα κλασικά οχήματα δεν ταιριάζουν στον τρόπο ζωής των ανθρώπων.



Το SEAT MÓ eScooter 125, η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της μάρκας, καθιστά τους δρόμους των πόλεων απλούστερους και πιο βολικούς και καταρρίπτει τα στερεότυπα που περιβάλλουν τις παραδοσιακές μοτοσυκλέτες. Ο προηγμένος ηλεκτρικός κινητήρας που διαθέτει, ταιριάζει καλύτερα σε έναν κόσμο που εξελίσσεται και απομακρύνεται από το συμβατικό.



Και ενώ η SEAT παραμένει αφοσιωμένη στην κατασκευή οχημάτων, το SEAT MÓ eKickScooter 65 ανοίγει νέες ευκαιρίες, ανταποκρινόμενο σε μία από τις σημαντικότερες τάσεις κινητικότητας του μέλλοντος: τη συνεργατική οικονομία και οικονομία του διαμοιρασμού. Παράλληλα, και οι ιδιώτες χρήστες καλύπτονται από το νέο SEAT MÓ eKickScooter 65, καθώς και από το ήδη υπάρχον και επιτυχημένο SEAT MÓ eKickScooter 25 (γνωστό και ως SEAT EXS KickScooter).



SEAT MÓ eScooter 125: προοριζόμενο για ιδιωτική χρήση



Η παγκόσμια πρεμιέρα του SEAT MÓ eScooter 125 φανερώνει την τόλμη και την αποφασιστικότητα της μάρκας να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών καθώς προσπαθούν να μετακινηθούν στους αστικούς δρόμους. Κάτω από την μοντέρνα, συμπαγή σχεδίαση του είναι ένα δίτροχο όχημα ειδικά σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες μιας προσιτής και βολικής μετακίνησης.



Η εμφάνιση του SEAT MÓ eScooter 125 ενισχύεται από την διαθέσιμη παλέτα, τριών, αποκλειστικών, ματ χρωμάτων: Daring Red, Dark Aluminium και Oxygen White.



Στον πίσω τροχό είναι ενσωματωμένος ένας ηλεκτρικός κινητήρας 9kW (peak power) –

ισοδύναμος με μια μοτοσικλέτα 125cc -, που παράγει ροπή 240Nm, προσδίδοντας τελική ταχύτητα έως και 95km/h, αλλά το πιο σημαντικό είναι η επιτάχυνση 0-50 χλμ/ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα.



SEAT MÓ eKickScooter 65



Η ζήτηση κινητικότητας τελευταίου μιλίου αυξάνεται πολύ καθώς οι πόλεις γίνονται όλο και πιο συνωστισμένες και η κυκλοφορία στους δρόμους όλο και πιο δύσκολη. Η παρουσίαση του SEAT MÓ eKickScooter 65 βασίζεται στην επιθυμία της SEAT να προσφέρει λύσεις σε όλους τους πελάτες.



Τα εμπρός και πίσω φώτα, το φως φρένων και το πλευρικό/οπίσθιο φλας αυξάνουν την ορατότητα, ενώ το μπροστινό ηλεκτρονικό φρένο και το πίσω ταμπούρο βελτιώνουν την ασφάλεια. Το SEAT MÓ eKickScooter 65 θα είναι διαθέσιμο στο αποκλειστικό ματ χρώμα Daring Red.



Το SEAT MÓ eKickScooter 65 είναι ένα από τα πιο ισχυρά eKickScooter στην αγορά, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να αντέξει: η εμβέλεια του αυξάνεται στα 65km λόγω της μεγαλύτερης μπαταρίας 551Wh. Για τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς σε ορισμένες αγορές και ιδιαίτερα στη Γερμανία – μία από τις αυστηρότερες χώρες όσον αφορά τους κανονισμούς eKickScooter -, το SEAT MÓ eKickScooter 65 έχει μέγιστη ταχύτητα 20km/h.






#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...