Πεντάστερο Mazda MX-301

Mazda MX-301

Πεντάστερο Mazda MX-301

Πεντάστερο Mazda MX-301
Πεντάστερο Mazda MX-301

Πεντάστερο Mazda MX-301, με το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο να επιτυγχάνει βαθμολογία 91% και 87% στις κατηγορίες προστασίας ενηλίκων και παιδιών.

 

 

Mazda MX-301

Mazda MX-301

 

Μάλιστα το 91% είναι η καλύτερη επίδοση στον τομέα της προστασίας των ενηλίκων, που έχει καταγραφεί από όλα τα οχήματα που δοκιμάστηκαν βάσει των πρόσφατων προτύπων 2020 Euro NCAP.



Το Mazda MX-301 πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία στις δοκιμές πλευρικής σύγκρουσης, καθώς και στην προστασία των παιδιών ηλικίας 6 έως 10 ετών, τόσο από πλευρικές όσο και από μετωπικές συγκρούσεις.



Το MX-30 είναι το πρώτο Mazda που κατακτά συνολικά την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων βάσει των νέων και πιο αυστηρών, κριτηρίων του 2020 Euro NCAP. Τα κριτήρια του 2020 εισάγουν νέου τύπου δοκιμές για την αντιμετώπιση ορισμένων μακροχρόνιων αναγκών, στην προστασία των επιβατών, αναβαθμισμένη προστασία μετά από ατύχημα, και αποσκοπούν στην προώθηση των πιο πρόσφατων προηγμένων τεχνολογιών υποβοήθησης οδήγησης.



Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μικρό οικογενειακό SUV έρχεται να συμπληρώσει το CX-5 (2017), το Mazda6 (2018), το Mazda3 και το CX-30 (και τα δύο το 2019), στις κατακτήσεις των 5 αστέρων του Euro NCAP.



Βαθμολογίες Mazda MX-301



  • Ενήλικες επιβάτες – 91%,

  • Παιδιά επιβάτες – 87%,

  • Ευάλωτοι χρήστες του δρόμου (προστασία πεζών) – 68% και

  • Συστήματα υποβοήθησης ασφαλείας – 73%.

 

Η βαθμολογία αυτή είναι αποτέλεσμα τριών θεμελιωδών παραγόντων : υιοθέτηση της πιο πρόσφατης τεχνολογίας Skyactiv-Vehicle Architecture, η οποία περιλαμβάνει το υψηλής ακαμψίας, υψηλής απορροφητικότητας των δυνάμεων μίας σύγκρουσης, και ελαφρύ ταυτόχρονα αμάξωμα, μία πλήρη γκάμα εξελιγμένων τεχνολογιών ασφαλείας i-Activsense που βοηθούν τον οδηγό να εντοπίσει ενδεχόμενους κινδύνους και περιορίζουν τις πιθανότητες ζημιάς ή τραυματισμού, και τις κορυφαίες προδιαγραφές σε ότι αφορά τις επιδόσεις προστασίας των πεζών.






#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...