Πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας

Πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας

Πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας

Πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας
Πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας

Η Audi είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο που φέρνει πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας σε μοντέλα παραγωγής, σε συνεργασία με τη Holoride.

 

Audi - Holoride - SXSW

Audi – Holoride – SXSW

 

Από το καλοκαίρι, οι επιβάτες στα πίσω καθίσματα επιλεγμένων μοντέλων με το σύστημα Infotainment MIB 3, μπορούν να φορούν γυαλιά εικονικής πραγματικότητας (VR) και να «βυθίζονται» σε διάφορες μορφές πολυμέσων, όπως παιχνίδια, ταινίες και διαδραστικό περιεχόμενο. Αυτό που κάνει την εμπειρία μοναδική, το εικονικό περιεχόμενο προσαρμόζεται στην κίνηση του αυτοκινήτου, στην αλλαγή κατεύθυνσης, την επιτάχυνση, την κλίση, σε πραγματικό χρόνο. Η νέα τεχνολογία παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ South by Southwest (SXSW) στις Η.Π.Α., με τους επισκέπτες να βιώνουν την εμπειρία Holoride σε ειδικά εξοπλισμένα αυτοκίνητα.

 

 

Πίσω από τη Holoride υπάρχει μια τεχνολογία που προσαρμόζει το εικονικό περιεχόμενο στις κινήσεις οδήγησης του αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο: Για παράδειγμα, εάν το αυτοκίνητο στρίβει δεξιά, το διαστημόπλοιο στον φανταστικό κόσμο που βιώνει ο χρήστης στο πίσω κάθισμα θα πετάξει επίσης προς τα δεξιά. Εάν το αυτοκίνητο επιταχύνει, το διαστημόπλοιο επιταχύνει επίσης. Για την εμπειρία Holoride απαιτούνται ένα σετ γυαλιών και ένα ακουστικό εικονικής πραγματικότητας (VR), συνδεμένα ασύρματα με το σύστημα Infotainment μέσω Bluetooth Low Energy (BLE).

 

 

Από τον Ιούνιο, επιλεγμένα μοντέλα εξοπλισμένα με το σύστημα Infotainment τρίτης γενιάς (MIB 3) και το πιο πρόσφατο λογισμικό θα έχουν δυνατότητα υλοποίησης της τεχνολογίας της Holoride. Αυτό αφορά τα Audi A4, A5, A6, A7, A8 καθώς και τα Audi Q5, Q7, Q8, Audi etron και Audi etron GT quattro, αρχικά στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο (πριν επεκταθεί και σε άλλες χώρες της ευρωπαϊκής αγοράς), καθώς και στον Καναδά, τις Η.Π.Α., την Ιαπωνία και την Κίνα.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...