Πρεμιέρα για την Alfa Romeo Tonale στην Ελλάδα

Πρεμιέρα για την Alfa Romeo Tonale στην Ελλάδα

Πρεμιέρα για την Alfa Romeo Tonale στην Ελλάδα

Πρεμιέρα για την Alfa Romeo Tonale στην Ελλάδα
Πρεμιέρα για την Alfa Romeo Tonale στην Ελλάδα

Πρεμιέρα για την Alfa Romeo Tonale στην Ελλάδα, με το νέο μοντέλο να βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της μάρκας σε όλη τη χώρα.

 

Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale

 

Η Alfa Romeo Tonale, το μοντέλο το οποίο σηματοδοτεί τη «Μεταμόρφωση» της θρυλικής Ιταλικής μάρκας στη νέα εποχή της αυτοκίνησης πραγματοποιεί την πρεμιέρα του στην Ελληνική αγορά, παρουσία και του Senior Exterior Designer της Alfa Romeo, κ. Αλέξανδρου Λιώκη.

 

 

Με ένα νέο premium CSUV, η Alfa Romeo κάνει την είσοδο της στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία, προσφέροντας καινοτόμες τεχνολογίες, εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα και υψηλό επίπεδο ποιότητας και πρακτικότητας, διατηρώντας παράλληλα το αυθεντικό DNA που διαχρονικά χαρακτηρίζει τις προτάσεις της Ιταλικής μάρκας.

 

 

εξήγησε ο κ. Λιώκης κατά την παρουσίαση του μοντέλου, η Tonale χαρακτηρίζεται από την λιτότητα στις γραμμές, τις αρμονικές αναλογίες, αλλά και τα ξεχωριστά σχεδιαστικά στοιχεία, πολλά εκ των οποίων, όπως τα 3+3 fullLED φωτιστικά σώματα και το τριγωνικού σχήματος πίσω παρμπρίζ έχουν τις ρίζες τους στην ιστορία της μάρκας. Με έμπνευση από την πλούσια παράδοση της μάρκας, αλλά χωρίς ίχνος ρετρό αίσθησης, η Tonale επιβάλει την παρουσία της με έναν κομψό, όσο και διακριτικό τρόπο, αξιοποιώντας τη φιλοσοφία που εκφράζει η Ρωμαϊκή τέχνη και ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός.

 

 

Αντίστοιχα στο εσωτερικό, η Tonale συνδυάζει τις μεγαλύτερες οθόνες στην κατηγορία (12,3” TFT πίνακας οργάνων και 10,25” οθόνη αφής) με μια οδηγοκεντρική και εργονομική σχεδίαση που ορίζει ο πίνακας «Cannochialle» («κιάλια») με την χαρακτηριστική επιλογή «Heritage» που απεικονίζει τον πίνακα οργάνων της Giulia από τη δεκαετία του 1960. Το τιμόνι με το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα και τα paddles από αλουμίνιο ολοκληρώνουν τη μοναδική αίσθηση του εσωτερικού.

 

 

Κινητήρια συστήματα

 

 

Σε επίπεδο κινητηρίων συνόλων, η Tonale αποτελεί το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Alfa Romeo. Χάρη στο νέο υβριδικό σύνολο των 48V προσφέρει εξαιρετική αποδοτικότητα, αλλά και αυξημένες για το είδος του συστήματος δυνατότητες κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά. Ο κινητήρας 1.5 Turbo αποδίδει 130 ή 160 ίππους στην έκδοση με στροβυλοσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας (VGT) και υποστηρίζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα με απόδοση επιπλέον 20 ίππων. Τόσο οι εκδόσεις με το σύνολο Hybrid 48V και diesel MTJ 130hp, όσο και η Plugin Hybrid Q4 275hp που αναμένεται να είναι διαθέσιμη πριν το τέλος της χρονιάς, εφοδιάζονται αποκλειστικά με αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων που προσφέρουν και «χειροκίνητη» επιλογή.

 

 

Κορυφαία σε όλα της

 

 

Τέλος, παράλληλα με το δυναμικό στιλ και την εξαιρετική οδηγική αίσθηση που εξασφαλίζουν τεχνικές επιλογές, όπως για παράδειγμα το πιο γρήγορο σύστημα διεύθυνσης στην κατηγορία, η εφαρμογή αμορτισέρ τεχνολογίας FSD (FrequencySelectiveDamping) και το σύστημα πέδησης IBS με τις τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo, η Tonale προσφέρει κορυφαίο επίπεδο άνεσης, ευρυχωρίας, αλλά και ασφάλειας, στοιχείο που πιστοποιήθηκε και στις πρόσφατες δοκιμές του EuroNCAP, όπου το μοντέλο απέσπασε τη μέγιστη διάκριση με 5 αστέρια.

 

 

Η Tonale βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Διανομέων της Alfa Romeo σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Με έμφαση στην ποιότητα του προϊόντος, αλλά και των υπηρεσιών, η Alfa Romeo Tonale είναι διαθέσιμη και μέσω του ευέλικτου προγράμματος χρηματοδότησης «Drive Now» με 274 ευρώ/μήνα, ενώ το σύνολο των εκδόσεων της καλύπτονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000χλμ.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...