Προσφορά αλληλεγγύης από το BMW Group

BMW Group

Προσφορά αλληλεγγύης από το BMW Group

Προσφορά αλληλεγγύης από το BMW Group
Προσφορά αλληλεγγύης από το BMW Group

 

Προσφορά αλληλεγγύης από το BMW Group, με τον Όμιλο να δίνει 1,5 εκατ. ευρώ για βοήθεια στις περιοχές Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, Ρηνανίας – Παλατινάτου και Άνω Βαυαρίας .

 

BMW Group

BMW Group

 

«Το μέγεθος της καταστροφής μας άγγιξε όλους βαθιά. Οι σκέψεις μας βρίσκονται στους ανθρώπους που έχασαν σχεδόν τα πάντα. Θέλουμε να συνεισφέρουμε από την πλευρά μας στην κάλυψη των βασικών αναγκών των πληγέντων», δήλωσε η Ilka Horstmeier, Μέλος Δ.Σ. της BMW AG, Υπεύθυνη Ανθρωπίνων Πόρων & Κοινωνικών Υποθέσεων και Διευθύντρια Εργασιακών Σχέσεων.

 

 

Το BMW Group επικοινώνησε με οργανισμούς διάσωσης στις περιοχές της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, Ρηνανίας – Παλατινάτου και Άνω Βαυαρίας για να προσφέρει στοχευμένη βοήθεια εκεί που είναι περισσότερο απαραίτητη.

 

 

Επιπλέον, τα εργοστάσια του BMW Group σε Μόναχο, Λάντσχουτ, Ντίνγκολφινγκ, Ρέγκενσμπουργκ και Λειψία θα προσφέρουν εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης και ανθρώπινο δυναμικό από τα τμήματα πυροσβεστικών υπηρεσιών της εταιρείας μόλις το απαιτούμενο αίτημα για υποστήριξη παραληφθεί από τις αρμόδιες αρχές.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...