Ρεκόρ πωλήσεων πρώτου τριμήνου για BMW Group

BMW Sales

Ρεκόρ πωλήσεων πρώτου τριμήνου για BMW Group

Ρεκόρ πωλήσεων πρώτου τριμήνου για BMW Group
Ρεκόρ πωλήσεων πρώτου τριμήνου για BMW Group

 

Ρεκόρ πωλήσεων πρώτου τριμήνου για BMW Group, με τον Όμιλο να παραδίδει στους πελάτες του συνολικά 636.606 οχήματα BMW, MINI και Rolls-Royce.

 

 

BMW Sales

BMW Sales

 

Μάλιστα με τον αριθμό αυτό επιτεύχθηκε νέο ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών για το πρώτο τρίμηνο. Συγκεκριμένα, το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου ήταν αυτό στο οποίο η εταιρεία αύξησε τις πωλήσεις της σε σχέση με πέρσι σε όλες τις σημαντικές περιοχές του κόσμου. Όλες οι μάρκες του BMW Group σημείωσαν άνοδο σε όλες τις αγορές τη συγκεκριμένη περίοδο.

 

 

Επιβεβαίωση της προϊοντικής στρατηγικής της BMW

 

 

Η υψηλή ζήτηση δείχνει μία ισχυρή προϊοντική γκάμα. Επιβεβαιώνει έτσι τη μακροπρόθεσμη προϊοντική στρατηγική της BMW. Η BMW παρέδωσε 560.543 οχήματα (+36,2%) το πρώτο τρίμηνο της φετινής χρονιάς. Οι κύριοι παράγοντες που συνέβαλαν στις επιτυχημένες πωλήσεις του 1ου τριμήνου της μάρκας ήταν η υψηλή δημοτικότητα των μοντέλων X (246.068 μονάδες, +36,5%), καθώς και η αύξηση 43,0% για τη νέα BMW Σειρά 5 και αντίστοιχα 43,6% για την επιτυχημένη BMW Σειρά 3.

 

 

Υπερδιπλασιασμός πωλήσεων ηλεκτροκίνητων οχημάτων

 

 

Με 70.207 μονάδες το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, το BMW Group υπερδιπλασίασε τις παγκόσμιες πωλήσεις τόσο των PHEV (Plug-in Hybrid) όσο και των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων. Κατέδειξε με τον τρόπο αυτό για μία ακόμα φορά τη σημασία της ηλεκτροκίνησης για την εταιρεία.

 

 

Με την BMW iX3, η οποία κυκλοφόρησε στην Ευρώπη μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, το BMW i3 και το MINI Cooper SE, το BMW Group ήδη προσφέρει μία ισχυρή γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων. Μάλιστα σε αυτή θα προστεθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς δύο «ναυαρχίδες» καινοτομίας, η BMW iX και η BMW i4.

 

 

Το BMW Group εκτιμά ότι μέχρι το 2030, τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, θα έχουν αναλογία τουλάχιστον 30% στις παγκόσμιες πωλήσεις. Η MINI πιθανότατα θα πετύχει αυτό το ορόσημο το 2027. Μάλιστα, μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2030, η MINI θα είναι αποκλειστικά, αμιγώς ηλεκτρική μάρκα.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...