Σε συζητήσεις UAW και FCA

Σε συζητήσεις UAW και FCA

Σε συζητήσεις UAW και FCA

Σε συζητήσεις UAW και FCA

Σε συζητήσεις UAW και FCA, με τον πρόεδρο της πρώτης, Γκάρι Τζόουνς και τον Chief Operating Officer της δεύτερης, Μαρκ Στιούαρτ, να μελετούν ένα κοινό μέλλον.

 

Σε συζητήσεις UAW και FCA

UAW – FCA

Ο Στιούαρτ, κατά τις επισημάνσεις του ανέφερε πώς μια άσχημη κατάσταση, μπορεί να αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία για όλους.

 

«Ενθαρρύνω όλους μας να σκεφτούμε καλά αυτή την άσχημη στιγμή στον χώρο της αυτοκίνησης. Κάθε μέρα, οι εργαζόμενοί μας επιδεικνύουν δημιουργικότητα στην εξεύρεση λύσεων για να βελτιώσουν τον εαυτό τους, να υποστηρίξουν τους συναδέλφους τους και να παρέχουν το καλύτερο στις οικογένειές τους και στους αγαπημένους τους», ανέφερε ο Στιούαρτ, που κατέληξε.

 

«Δεν μπορούμε και δεν θα επαναλάβουμε τις ενέργειες που μας έφεραν σε αυτή την επικίνδυνα οικονομική θέση. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στους παλιούς τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας ή να κινδυνεύσουμε να δούμε το ίδιο αποτέλεσμα. Είμαστε αποφασισμένοι να διαπραγματευτούμε μια συμφωνία που θα επιτρέψει τη συνεχή επένδυση στο μέλλον μας μαζί και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για τους υπαλλήλους μας, τις οικογένειές τους και τις κοινότητες όπου ζούμε και εργαζόμαστε».

 

Πηγή: FCA


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...