Σημαντική διάκριση για την Kosmoride

Σημαντική διάκριση για την Kosmoride

Σημαντική διάκριση για την Kosmoride

Σημαντική διάκριση για την Kosmoride
Σημαντική διάκριση για την Kosmoride

 

Σημαντική διάκριση για την Kosmoride, με τη νέα δραστηριότητα της Kosmocar στα e-bikes να βραβεύεται ως Retailer of the Year New Markets για το 2020.

 

 

Kosmoride - Stromer

Kosmoride – Stromer

 

 

Η βράβευση έγινε από τη Stromer, τη διάσημη ελβετική εταιρεία eBikes, της οποίας η Kosmoride είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα.

 

 

Η συγκεκριμένη διάκριση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν ληφθεί υπόψιν ότι η Kosmoride είχε να ανταγωνιστεί για αυτό το βραβείο τους αντίστοιχους εισαγωγείς σε πολύ σημαντικές αγορές της Ευρώπης, ανάμεσά τους το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Ιταλία, η Δανία και η Σουηδία.

 

 

Η βράβευση αυτή υπογραμμίζει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η Kosmoride είναι ο κατεξοχήν ιδανικός προορισμός για όποιον επιθυμεί την απόκτηση ενός σύγχρονου eBike, κάτι που επιβεβαιώνει και η προτίμηση του κόσμου στους λίγους μόλις μήνες λειτουργίας της.

 

 

Kosmoride - Stromer

Kosmoride – Stromer

 

Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Stromer

 

 

Στην Kosmoride, ο κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει το δικό του μοντέλο Stromer, από την πλήρη γκάμα ετοιμοπαράδοτων eBikes της μάρκας, που εκτίθενται στα Experience Stores σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ανάμεσά τους, το ST3 που συνδυάζει δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης, εντοπισμό GPS από το κινητό, μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία και ταχύτητα μετακίνησης, αλλά και η ναυαρχίδα της μάρκας, το ST5, με σπορ χαρακτήρα, ηλεκτρική αυτονομία 180 χλμ., ηλεκτρονικό κιβώτιο ταχυτήτων και πλήρη ρύθμιση των λειτουργιών του από το κινητό.

 

 

Όλα τα eBikes είναι διαθέσιμα μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», που προσφέρει έκπτωση έως 1.300€ για την απόκτηση ενός καινούργιου ηλεκτρικού ποδήλατου. Παράλληλα, η Kosmoride προσφέρει πρόγραμμα απόσυρσης παλαιού ποδήλατου με επιπλέον όφελος στην αγορά eBike, ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα άτοκων δόσεων καθώς και παράδοση του νέου eBike στον χώρο που θα υποδείξει ο ενδιαφερόμενος. Τέλος, όλα τα eBikes της Kosmoride είναι διαθέσιμα για testride.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες

 

https://kosmoride.gr και https://www.stromerbike.com/en.

 

 

 

 

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...