Σημαντική διάκριση για το Nissan Pavilion

Σημαντική διάκριση για το Nissan Pavilion

Σημαντική διάκριση για το Nissan Pavilion

Σημαντική διάκριση για το Nissan Pavilion
Σημαντική διάκριση για το Nissan Pavilion

 

Σημαντική διάκριση για το Nissan Pavilion, με το διαδραστικό χώρο ψυχαγωγίας να κερδίζει το Χάλκινο Βραβείο των Ιαπωνικών Kukan Design Awards.

 

Nissan Pavilion

Nissan Pavilion

 

Το Pavilion σχεδιάστηκε για να παρουσιάσει τις πρωτοβουλίες της Nissan και για να φέρει τους ανθρώπους σε έναν καλύτερο κόσμο. Λειτούργησε ως χώρος όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να δουν, να αισθανθούν και να εμπνευστούν από το όραμα της Nissan για το εγγύς μέλλον, για την κοινωνία και την κινητικότητα. Ο χώρος χρησιμοποιήθηκε για την παγκόσμια αποκάλυψη του ολοκαίνουργιου, αμιγώς ηλεκτρικού crossover Nissan Ariya, καθώς και του ανανεωμένου νέου λογότυπου της Nissan.

 

 

Το βραβείο, που καθιερώθηκε το 2019, αναγνωρίζει εξαιρετικά σχεδιασμένους χώρους στην Ιαπωνία και στο εξωτερικό. Ως ένα από τα μεγαλύτερα βραβεία σχεδιασμού στην Ιαπωνία, χρηματοδοτείται από την Ιαπωνική Εμπορική Ένωση Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού και την Ιαπωνική Ένωση Διαστημικού Σχεδιασμού, που προωθούν πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης που υιοθετήθηκαν από τα Ηνωμένα Έθνη. Τα κριτήρια αξιολόγησης είναι η βιωσιμότητα, η επικαιρότητα, η δημιουργικότητα, η κοινωνικότητα, η κουλτούρα και ο σχεδιασμός.

 

 

Στον τομέα της βιωσιμότητας, το Nissan Pavilion παρουσίασε διάφορες πρωτοβουλίες. Η ηλεκτρική ενέργεια που παρήχθη από ηλιακούς συλλέκτες χρησιμοποιήθηκε για την καφετέριά του και ως παγκόσμια πρωτοτυπία, οι επισκέπτες που έρχονταν με το ηλεκτρικό τους όχημα μπορούσαν να πληρώσουν το τέλος στάθμευσης τους με ηλεκτρική ενέργεια από το όχημά τους. Επιπλέον, η ηλεκτρική ενέργεια για όλη την εγκατάσταση προερχόταν από 100% υδροηλεκτρική ενέργεια, επιτρέποντας στον χώρο να επιτύχει μηδενικές εκπομπές CO2.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...