Συμβουλές φροντίδας από τη Nissan

Συμβουλές φροντίδας από τη Nissan

Συμβουλές φροντίδας από τη Nissan

Συμβουλές φροντίδας από τη Nissan
Συμβουλές φροντίδας από τη Nissan

Συμβουλές φροντίδας από τη Nissan, με την εταιρεία να δίνει 5 απλά tips για να τα χρησιμοποιήσουμε όσο το αυτοκίνητό μας θα είναι ακινητοποιημένο.

 

 

Nissan Maxima

Nissan Maxima

 

Όπως χαρακτηριστικά λέει και ο Ryan Fulkerson, διευθυντής New Model Engineering της Nissan North America, “Όσο περισσότερο ένα όχημα κάθεται αχρησιμοποίητο, τόσο πιο πιθανό είναι να αναπτύξει προβλήματα. Κάνοντας μερικά βασικά πράγματα, οι οδηγοί μπορούν να διατηρήσουν τα αυτοκίνητά τους σε σωστή κατάσταση.”

 

 

Οι πέντε χρήσιμες συμβουλές της Nissan

 

 

1. Διατηρήστε τη μπαταρία φορτισμένη. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί είτε με μια σύντομη βόλτα, ή με έναν φορτιστή.

 

 

2. Οδηγήστε γύρω από το οικοδομικό τετράγωνο της γειτονιάς σας. Με αυτό τον τρόπο η μπαταρία θα παραμείνει φορτισμένη και θα κυκλοφορήσουν τα υγρά στα συστήματα του αυτοκινήτου.

 

 

3. Ελέγξτε την στάθμη του λιπαντικού στον κινητήρα και στa υγρά των φρένων, για να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις στον δρόμο.

 

 

4. Διατηρήστε τη συνιστώμενη πίεση των ελαστικών, για να αποφύγετε τυχόν φθορά τους, λόγω της ακινητοποίησης.

 

 

5. Πλύνετε τακτικά το όχημά σας, καθώς με αυτό τον τρόπο προστατεύετε το χρώμα του, ειδικά αν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο σε εξωτερικούς χώρους.

 

 

“Ακολουθώντας μερικές από αυτές τις συμβουλές θα διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας σε φόρμα”, δήλωσε ο Fulkerson. “Αν πλύνετε το αυτοκίνητο μόνοι σας, είναι μια ευκαιρία για να μην πλήξετε, ενώ μπορεί να γίνει και μια απολαυστική δραστηριότητα για όλη την οικογένεια.”

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...