Συναρπαστικές προσφορές από την Kymco

Συναρπαστικές προσφορές από την Kymco

Συναρπαστικές προσφορές από την Kymco

Συναρπαστικές προσφορές από την Kymco
Συναρπαστικές προσφορές από την Kymco

Οι συναρπαστικές προσφορές από την Kymco δίνουν τη δυνατότητα στους φίλους των δύο τροχών να αποκτήσουν τέσσερα από τα Mega Scooters της γκάμας της σε δελεαστικές τιμές!

 

Kymco Mega Scooters offers

Kymco Mega Scooters offers

 

Τα X-Τown 300 ABS, XTown CT300 ABS, Downtown 350 ABS/TCS και DT X360 ABS/TCS δεν χρειάζονται συστάσεις, προσαρμοσμένα όλα στις προδιαγραφές Euro5 απευθύνονται σε όσους απαιτούν μοναδική ποιότητα, κορυφαία αξιοπιστία και μέγιστη χρηστικότητα. Και τώρα, με τις τιμές τους να χαμηλώνουν σημαντικά, αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για ένα ευρύ αγοραστικό κοινό με ποικίλες ανάγκες και προτεραιότητες.

 

 

Kymco XTown 300 ABS

 

 

Πρόκειται για ένα maxi scooter μελετημένο στη λεπτομέρεια, που δίνει έμφαση στην άνεση, στον εξοπλισμό και στην πολυτέλεια χωρίς να κάνει υποχωρήσεις σε ευχρηστία και χρηστικότητα. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να χωρέσει δύο κράνη full face, o πίνακας οργάνων αποτελείται από μια ψηφιακή οθόνη LCD με δύο καλαίσθητα αναλογικά όργανα εκατέρωθεν και παρέχει πλήρεις ενδείξεις, ακόμα και trip compute ενώ τα φωτιστικά σώματα έχουν αναβαθμιστεί σε LED. Ο κεντρικός διακόπτης διαθέτει μαγνητική αντικλεπτική λειτουργία, στο ντουλαπάκι της ποδιάς υπάρχει θύρα USB, ενώ για τον ανεφοδιασμό δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας, καθόσον η τάπα πλήρωσης είναι στο τούνελ ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη. Οι προερχόμενοι από μοτοσυκλέτα οδηγοί θα εκτιμήσουν τις ρυθμιζόμενες μανέτες φρένων και τους καθρέφτες με τα κοντά μπράτσα και την άριστη ορατότητα. O αποδεδειγμένα αξιόπιστος κινητήρας της Kymco τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού και έχει ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο που να βγάζει τη δύναμή του χωρίς σκαλοπάτια ισχύος, προσφέροντας μια μεστή απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού.

 

Νέα τιμή στα 4.695€ (από 4.960€)

 

 

Kymco XTown CT300 ABS

 

 

Όταν συνδυάζεις την κλασική τεχνοτροπία με τη σύγχρονη τεχνολογία, τότε έχεις στα χέρια σου ένα πραγματικό έργο τέχνης. Eξελιγμένο στο κέντρο σχεδιασμού της Kymco στην Ιταλία φέρνει στην επιφάνεια ένα μοντέρνο και εντελώς ανανεωμένο στυλ. To απόλυτα επίπεδο πάτωμα, εκτός από το μεγάλο και άνετο χώρο που προσφέρει για τα πόδια του αναβάτη, δίνει και τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων με μεγάλο όγκο, κάτι απόλυτα χρήσιμο στην καθημερινότητά μας. Η μελετημένη κατασκευή σε φέρινγκ και ζελατίνα προσφέρει την προστασία που απαιτείται, με το μοντέρνο σύνολο να τονίζεται από full LED φωτιστικά σώματα, σέλα δύο επιπέδων, μεγάλα αναδιπλούμενα μαρσπιέ και ευμεγέθεις αεροδυναμικές χειρολαβές για τη στήριξη του συνεπιβάτη. Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος fullface και άλλα αντικείμενα, ενώ η παροχή ρεύματος USB βρίσκεται πάνω στο τιμόνι. O υγρόψυκτος τετράχρονος κινητήρας τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού και είναι ρυθμισμένος έτσι ώστε να βγάζει τη δύναμή του γραμμικά από τις χαμηλές στροφές.

 

Νέα τιμή στα 4.895€ (από 5.165€)

 

 

Kymco Downtown 350i ABS/TCS

 

 

To Downtown 350i είναι ένα maxi scooter που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο χαρακτηριστικά των κατηγοριών Luxury GT και Sport Touring, έχοντας σημειώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 100.000 πωλήσεις. Όψη γεμάτη γωνίες, δύο προβολείς «Eagle Eye», πέντε αεραγωγοί, μεγάλη σέλα, αποθηκευτικός χώρος για δύο full face κράνη, χειρολαβές και ευμεγέθη μαρσπιέ και δάπεδο για να πατούν τα πόδια αναβάτη και συνεπιβάτη με άνεση και σιγουριά. Η νέα ζελατίνα είναι σχεδιασμένη για ακόμα καλύτερη αεροδυναμική προστασία και συνδυάζεται αρμονικά με τις στιλιστικές βελτιώσεις, όπου οι ασημί λεπτομέρειες προσδίδουν ακόμα μεγαλύτερο κύρος. O κινητήρας ανήκει στην προηγμένη οικογένεια G5-SC της Kymco και ενσωματώνει όλη τη διαθέσιμη τεχνολογία αιχμής του σήμερα. Στην πράξη, G5-SC σημαίνει μικρότερο βάρος, μικρότερες τριβές, μικρότερη κατανάλωση, μειωμένοι κραδασμοί και αυξημένη ιπποδύναμη. Στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνεται και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS), γεγονός που αυξάνει την ασφάλεια του συνόλου.

 

Νέα τιμή στα 5.695€ (από 5.895€)

 

 

Kymco DT X360 ABS/TCS

 

 

Το DT X360 είναι ένα maxi scooter που υιοθετεί τη λογική adventure crossover, έτσι ώστε ο αναβάτης του να μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές του πέρα από το φόντο της ασφάλτου και των πόλεων. Ο αριθμός 360 δεν υπονοεί τον κυβισμό του αλλά τη δυνατότητά του να κινηθεί προς πάσα κατεύθυνση (360°) αδιαφορώντας για τον τύπο του οδοστρώματος που θα κληθεί να διασχίσει. Οι πιο «όρθιες» αναλογίες, τα ελαστικά μικτής χρήσης και το ρύγχος μπροστά παραπέμπουν σε dual sport μοτοσυκλέτα, ενώ το φαρδύτερο τιμόνι και η ψηλή θέση οδήγησης δίνουν το πλεονέκτημα στα εκτός ασφάλτου σημεία. Πρόκειται για ένα μοντέλο που όταν η άσφαλτος τελειώσει δεν θα πει όχι στην περιπέτεια και τις αναζητήσεις, δίνοντας στον αναβάτη τη δυνατότητα να φτάσει εκεί που θέλει, όσο απόμακρα κι αν είναι. Το DT X360 διαθέτει ρεζερβουάρ καυσίμου χωρητικότητας 12,5Lt, προσφέροντας αυτονομία που ξεπερνά τα 300Km! Στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνεται και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS), γεγονός που αυξάνει δραματικά την ασφάλεια του συνόλου.

 

Νέα τιμή στα 5.745€ (από 5.995€)

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...