Συνεργασία της Nissan με την πόλη του Τέρνι

Συνεργασία της Nissan με την πόλη του Τέρνι

Συνεργασία της Nissan με την πόλη του Τέρνι

Συνεργασία της Nissan με την πόλη του Τέρνι
Συνεργασία της Nissan με την πόλη του Τέρνι

Η συνεργασία της Nissan με την πόλη του Τέρνι αφορά την ανάπτυξη της ηλεκτρικής κινητικότητας, περιλαμβάνει δε και μια μοναδική προσφορά για τους δημότες του.

 

 

Nissan LEAF - Terni

Nissan LEAF – Terni

 

Αυτή αφορά μια δωρεάν δοκιμαστική διαδρομής 48 ωρών, με ένα στόλο οχημάτων αποτελούμενο από τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan LEAF. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει καθόλη τη διάρκεια του 2021, στο εορταστικό πλαίσιο της συμπλήρωσης των 10 ετών από τότε που κυκλοφόρησε το δημοφιλές μοντέλο της Nissan.



H κράτηση ενός test drive από τους δημότες και τους κατοίκους του Τέρνι γίνεται κατεβάζοντας την εφαρμογή “Umbria Energy Eco Mobility” που αναπτύχθηκε από την Acea Innovation. Η εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη να κάνει κράτηση του αυτοκινήτου, με απλό και άμεσο τρόπο, μέσω ενός συνδέσμου που θα λάβει στο email του, όπως επίσης και να πραγματοποιήσει την πρώτη δωρεάν επαναφόρτιση σε έναν από τους φορτιστές της Umbria Energy Eco.



Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της κατασκευής του πρώτου δικτύου φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα που τροφοδοτούνται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές, στο πλαίσιο του έργου “TER – Terni Electric Recharge” που προκηρύχτηκε από τον Δήμο του Τέρνι. Η όλη υποδομή αποτελείται από 47 φορτιστές δύο θέσεων για συνολικά 94 σημεία ηλεκτρικής φόρτισης, που έχουν εγκατασταθεί σε 28 στρατηγικά σημεία της πόλης. Οι συγκεκριμένοι φορτιστές είναι τελευταίας γενιάς, προκειμένου να καλύψουν την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση στην αγορά της ηλεκτρικής κινητικότητας.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...