Συνεργασία Hyundai Motor και Healthy Seas

Συνεργασία Hyundai Motor και Healthy Seas

Συνεργασία Hyundai Motor και Healthy Seas

Συνεργασία Hyundai Motor και Healthy Seas
Συνεργασία Hyundai Motor και Healthy Seas

 

Η συνεργασία Hyundai Motor και Healthy Seas αποσκοπεί στην καταπολέμηση της ρύπανσης των ωκεανών και τη διαφύλαξη βιώσιμων θαλάσσιων οικοσυστημάτων.

 

Healthy Seas

Healthy Seas

 

Καθώς η εταιρεία πρωτοστατεί σε καθαρές και μελλοντικές λύσεις κινητικότητας, ο καθαρισμός και η πρόληψη της θαλάσσιας ρύπανσης εναρμονίζεται με την παγκόσμια στρατηγική της Hyundai. Με την αποκατάσταση μιας υγιούς σχέσης με τη φύση, η Hyundai σχεδιάζει να βελτιώσει την ανθρώπινη ευημερία, σύμφωνα με το όραμά της «Πρόοδος για την Ανθρωπότητα» (Progress for Humanity).

 

 

Συνεργαζόμενη με την οργάνωση Healthy Seas, η Hyundai θα προσφέρει όχι μόνο ένα καθαρότερο περιβάλλον για τις επόμενες γενιές, αλλά θα διαμορφώσει και ένα βιώσιμο μέλλον για τις τοπικές κοινωνίες με τις οποίες συνεργάζεται.

 

Healthy Seas

Healthy Seas

 

Προστατεύουμε τον ωκεανό με υγιείς θάλασσες

 

 

Οι θάλασσες και οι ωκεανοί σε όλο τον κόσμο διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ζωής στη Γη, αλλά απειλούνται συνεχώς. Μια έκθεση του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας και του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών εκτιμά ότι περισσότερα από 580 εκατομμύρια κιλά αλιευτικών εργαλείων απορρίπτονται στους ωκεανούς ετησίως, αντιπροσωπεύοντας το ένα δέκατο όλων των θαλάσσιων απορριμμάτων. Η Hyundai επέλεξε να συνεργαστεί με την ολλανδική οργάνωση Healthy Seas για να συμβάλλει στην καταπολέμηση της ρύπανσης.

 

 

Οι δραστηριότητες της Healthy Seas χωρίζονται σε τρεις τομείς. Πρώτον, συνεργάζονται με ομάδες τεχνικών δυτών της εθελοντικής οργάνωσης Ghost Diving για την ανάκτηση εγκαταλελειμμένων διχτυών, γνωστά ως «δίχτυα φαντάσματα», από υφάλους και ναυάγια. Αφαιρώντας τα θαλάσσια απορρίμματα και τα πλαστικά από τους ωκεανούς, η Healthy Seas διασφαλίζει ένα υγιές θαλάσσιο οικοσύστημα για ένα βιώσιμο μέλλον.

 

 

Η συνεργασία της Hyundai με τη Healthy Seas θα επιτρέψει την επέκταση των προγραμμάτων της οργάνωσης σε όλη την Ευρώπη. Οι δράσεις καθαρισμού θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου του 2021 από την Ελλάδα και θα ακολουθήσουν οι, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...