Συνεργασία Mazda και Mizuno

Kodo Sneakers

Συνεργασία Mazda και Mizuno

Συνεργασία Mazda και Mizuno
Συνεργασία Mazda και Mizuno

 

Η συνεργασία Mazda και Mizuno έφερε ως αποτέλεσμα τα Kodo Sneakers, τα παπούτσια που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και το στυλ και είναι ιδανικά για περπάτημα και οδήγηση.

 

Kodo Sneakers

Kodo Sneakers

 

Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας, η μάρκα αθλητικών ειδών Mizuno και η ειδικός στην αυτοκίνηση Mazda, δύο ιαπωνικές εταιρείες κολοσσοί, φέρνουν τόσο τη σχεδίαση όσο και ένα πρωτοποριακό πνεύμα στους δρόμους.

 

 

Γεννημένοι από το κοινό τους πάθος για άριστες επιδόσεις και έχοντας ως πρώτη σκέψη τον πελάτη, οι δύο εταιρείες ενώθηκαν για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό ζευγάρι παπούτσια οδήγησης: Το 2022 το πρώτο τους ζευγάρι παπουτσιών θα είναι διαθέσιμο, με το στυλ του να δίνει έμφαση στους αγώνες και τη χαρά της οδήγησης.

 

 

Το στυλ

 

 

Η περιορισμένη έκδοση δεν αφορά σε καμία περίπτωση μόνο την οδήγηση. Το μινιμαλιστικό στυλ του, η ενισχυμένη σόλα του και το μονόχρωμο σχέδιο του το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση. Για να επιτευχθεί το συγκεκριμένο χρώμα, το γκρι συνθετικό δέρμα nubuck και το μαύρο δέρμα αγελάδας συνδυάστηκαν με συνθετικές ίνες. Η εμφάνιση εμπνεύστηκε από τη σχεδιαστική φιλοσοφία «KodoSoul of Motion» της Mazda. Η συγκεκριμένη βασίζεται σε ρέουσες φόρμες και κομψότητα. Οι ομάδες σχεδιασμού εξέτασαν προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια για να επιτύχουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ αισθητικής και λειτουργικότητας.

 

 

Ο στόχος από την αρχή ήταν να επιτευχθεί η τέλεια συμβίωση μεταξύ οδηγού, παπουτσιού και οχήματος. Για τη Mazda, η οδηγική απόλαυση και η αίσθηση είναι πάντα στο επίκεντρο των προϊόντων της. Το να φέρεις αυτά τα χαρακτηριστικά σε ένα παπούτσι οδήγησης απαιτούσε προηγμένες τεχνολογίες. Απαιτούσε επίσης σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και «ανθρωποκεντρική» προσέγγιση στον σχεδιασμό. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις τους για την κατασκευή οχημάτων, οι σχεδιαστές της Mazda μπόρεσαν να δημιουργήσουν ένα παπούτσι με όμορφες αναλογίες και φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Ένα παπούτσι που προκαλεί τα συναισθήματα όπως ακριβώς και ένα αυτοκίνητο Mazda.

 

 

Οι τεχνολογίες

 

 

Το παπούτσι οδήγησης της Mazda και της Mizuno δεν είναι μόνο ωραίο στην εμφάνιση. Διαθέτει επίσης εξαιρετικά χαρακτηριστικά οδήγησης. Η τεχνολογία στρογγυλής σόλας του παπουτσιού υποστηρίζει ήπια και ελεγχόμενη πίεση στο πεντάλ. Αυτό το καθιστά πολύ ευαίσθητο και δίνει στον χρήστη άμεση ανατροφοδότηση σχετικά με την απόδοση και τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Η εξωτερική σόλα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το τρισδιάστατο σχήμα ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου. Συνδυάζει έτσι την άνεση με το βέλτιστο κράτημα στα πεντάλ για περισσότερη σταθερότητα και ευελιξία σε οποιεσδήποτε συνθήκες δρόμου. Επιπλέον, τα πόδια υποστηρίζονται από εξαιρετικά δομημένο πλέγμα, αποτρέποντας την παραμόρφωση του παπουτσιού. Η υποστηρικτική δομή εμποδίζει επίσης τα πόδια του οδηγού να κουραστούν και να παθαίνουν κράμπες. Το αποτέλεσμα: Μέγιστη άνεση, ακόμη και σε μεγάλα ταξίδια.

 

 

Η άνεση δεν σταματάει αφότου βγείτε από το αυτοκίνητο. Η Mazda φρόντισε ιδιαίτερα να εξασφαλίσει ότι το παπούτσι οδήγησης θα ήταν επίσης ένα υπέροχο παπούτσι για περπάτημα. Ενώ τα περισσότερα παπούτσια αγώνων και οδήγησης βασίζονται σε σκληρές και λεπτές σόλες για την επίτευξη ανταπόκρισης, αυτό το μοντέλο χρησιμοποιεί την πατενταρισμένη τεχνολογία Center of Balance της Mizuno για απορρόφηση κραδασμών. Οι συστάδες pod που χρησιμοποιούνται στην ενδιάμεση σόλα, προσφέρουν βελτιωμένη ανάρτηση στην καθημερινή χρήση χωρίς να επηρεάζουν τη διακριτική αίσθηση του πεντάλ. Μάλιστα αυτό επιτρέπει μια πιο ακριβή και ασφαλή οδηγική εμπειρία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που συνδυάζει μια αυξημένη οδηγική εμπειρία και καθημερινή πρακτικότητα – όλα αυτά ενώ φαίνεται κομψό.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...