Συνεργασία Nissan με τη FREE NOW

Συνεργασία Nissan με τη FREE NOW

Συνεργασία Nissan με τη FREE NOW

Συνεργασία Nissan με τη FREE NOW
Συνεργασία Nissan με τη FREE NOW

 

Η συνεργασία Nissan με τη FREE NOW, την κορυφαία πλατφόρμα κινητικότητας στην Ευρώπη, αποσκοπεί στη διευκόλυνση της μετάβασης στο ηλεκτρικό ταξί.

 

Nissan - FREE NOW

Nissan – FREE NOW

 

 

H FREE NOW προωθεί την ηλεκτροκίνηση και στον κλάδο των ταξί, στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου για μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα έως το 2030. Για το λόγο αυτό και μεταξύ όλων των δράσεων που αναλαμβάνει , η εταιρεία κινητικότητας ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με την Nissan, προσφέροντας κίνητρα για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων και την εγκατάσταση σημείων φόρτισης, για όλους τους αυτοκινητιστές ταξί που εντάσσονται στην πλατφόρμα. Επιπλέον, η FREE NOW θα δώσει προτεραιότητα στις υπηρεσίες και θα μειώσει το τέλος εξυπηρέτησης, για όλους εκείνους τους αυτοκινητιστές που διαθέτουν ηλεκτρικό ταξί.

 

 

Στην Ελλάδα για να προσφέρει σε όλους τους οδηγούς, συμπεριλαμβανομένων των οδηγών ταξί, την προοπτική εξοικονόμησης κόστους από την μετάβαση σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο, η Nissan διαθέτει για την γκάμα των ηλεκτρικών οχημάτων της το πακέτο «EV 4 ALL», κάνοντας ακόμα πιο δελεαστική την απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.nissan.gr/offers/ev-4-all.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...